上一頁下一頁
發新話題

八月黑洞週末狂歡夜8月1,8,15,22,29

收藏  |  訂閱
1.3k  32.0k

引用:
原帖由 jerrycoolhk 於 2009-8-17 11:23 PM 發表

咪係咯,醉到頂唔順唔去宵夜都講聲呀麻
無啦啦唔見左人,我都不知幾咁擔心呀,好危險架麻
你地唔駛擔心我架,我每次醉之前都會揾一個清醒朋友,會張我d身後事交帶清楚,然後即時斷片

引用:
原帖由 馬交賭仔 於 2009-8-17 11:26 PM 發表 查看引用來源

小緊就唔好走啦,嘔都照小
唔得呀,嘔到一床都係點瞓呀

引用:
原帖由 馬交賭仔 於 2009-8-17 11:26 PM 發表 查看引用來源

小緊就唔好走啦,嘔都照小
嘔落條囡囡身上...算吾算中出左呀????:smile_o11:

引用:
原帖由 jerrycoolhk 於 2009-8-17 11:28 PM 發表 查看引用來源

我...我 !!!!:smile_o04:
我有苦衷!!!
明白,收到晒,唔通你同阿邊個邊個去左............

引用:
原帖由 文英 於 2009-8-17 11:33 PM 發表 查看引用來源

明白,收到晒,唔通你同阿邊個邊個去左............
我...我...
我送馬老闆返屋企!!!!!:smile_o03:

引用:
原帖由 pigpigiloveyou 於 2009-8-17 11:31 PM 發表

嘔落條囡囡身上...算吾算中出左呀????:smile_o11:
嘻嘻...........:smile_o12:

引用:
原帖由 jerrycoolhk 於 2009-8-17 11:34 PM 發表

我...我...
你係等送人返屋企,唔關我事:smile_o02: :smile_o02: :smile_o02:

引用:
原帖由 jerrycoolhk 於 2009-8-17 11:34 PM 發表 查看引用來源

我...我...
都係你最清醒,咁下次都係你送馬交返龜啦,不過送完之後就記得落黎宵夜啦

引用:
原帖由 pigpigiloveyou 於 2009-8-17 11:31 PM 發表 查看引用來源

最多下次帶袋囉

引用:
原帖由 馬交賭仔 於 2009-8-17 11:37 PM 發表 查看引用來源

你係等送人返屋企,唔關我事:smile_o02: :smile_o02: :smile_o02:
吼~~~~!!:smile_o02:
你爆響口!!!我會組聯合軍再按倒你一次!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆