上一頁下一頁
發新話題

♥♡徵真心鍾意小win既25~30歲男性為伴♥♡ part10

收藏  |  訂閱
1.5k  34.9k

引用:
原帖由 清純 於 2009-7-25 10:29 發表 查看引用來源

好精神喎:smile_40: 早晨:smile_38:
有d眼瞓lu:smile_13: :smile_30:

引用:
原帖由 ryangiggb 於 2009-7-25 10:39 發表 查看引用來源

咁搞笑....去完就訓返啦:smile_o11:
睇左陣書書就起身lu~:smile_30:

MORNING ALL

引用:
原帖由 清純 於 2009-7-25 01:39 AM 發表 查看引用來源

訓得多我都會頭痛:smile_13:
:smile_o14:
咁你要早睡早喇~~~

引用:
原帖由 ryangiggb 於 2009-7-25 10:39 AM 發表 查看引用來源

咁搞笑....去完就訓返啦:smile_o11:
唔見左人,可能訓番啦:smile_30: 換完水水啦,幾靚:smile_40:

引用:
原帖由 清純 於 2009-7-25 01:48 AM 發表 查看引用來源

開頭9龍城,後尾變左火鍋,我都係今晚知:smile_35:
係.....囉.....:smile_o10:

引用:
原帖由 清純 於 2009-7-25 12:02 發表 查看引用來源

唔見左人,可能訓番啦:smile_30: 換完水水啦,幾靚:smile_40:
http://i269.photobucket.com/albums/jj59/suamilai/FISH/CIMG0564_edit ...
瞓左半個鐘, 準備出去買個盒盒喇
唔係一陣就冇得食lu~:smile_40:

引用:
原帖由 snakycheung 於 2009-7-25 12:01 PM 發表 查看引用來源

:smile_o14:
咁你要早睡早喇~~~
今日都好早8點幾已經自己醒,唔洗番工反而訓唔到,平日又唔願起身:smile_o11:

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-7-25 12:07 PM 發表 查看引用來源

瞓左半個鐘, 準備出去買個盒盒喇
唔係一陣就冇得食lu~:smile_40:
我留番個肚食妳蛋糕:smile_o05:
係咪芝士.....我突然好想食

引用:
原帖由 snakycheung 於 2009-7-25 12:03 PM 發表 查看引用來源

係.....囉.....:smile_o10:
黎啦,不過我未睇完2哥哥果本,一上班就無時間睇書:smile_o03:
成個腦都係公司工作:smile_o03:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆