上一頁下一頁
發新話題

徵紅魔迷FANS入黎吹水講波經乜都講一餐 (PART 115)

收藏  |  訂閱
1.5k  29.2k

引用:
原帖由 溫神07 於 2009-7-20 12:07 發表
C RON 走左 唔知 NANI 今年得唔得
唔得....冬天轉會...賣左佢

引用:
原帖由 溫神07 於 2009-7-20 12:06 PM 發表 查看引用來源

或者人地見過你網名 紅啤梨 咪 引佢地入性囉 呵呵:smile_35:
下...關個網名問題呀:smile_o14: :smile_o14:  咁我都係改反叫小紅就算:smile_o03: :smile_o03:

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-7-20 12:07 發表

哼..佢個POST唔好提, 就黎都封盤:smile_o02:
禾安排飯局...你會出席嗎

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-7-20 12:09 發表

下...關個網名問題呀:smile_o14: :smile_o14:  咁我都係改反叫小紅就算:smile_o03: :smile_o03:
:smile_o04: 咁你要重新升grade喎

引用:
原帖由 vincent7woo 於 2009-7-20 12:09 PM 發表 查看引用來源

禾安排飯局...你會出席嗎
係唔係同鬼哥一齊果個飯局呀:smile_o05:

引用:
原帖由 vincent7woo 於 2009-7-20 12:10 PM 發表 查看引用來源

:smile_o04: 咁你要重新升grade喎
咁煩架, 冇得就咁改網名架:smile_o14: ......咁算, 最多我唔答D衰人囖:smile_o10:

引用:
原帖由 vincent7woo 於 2009-7-20 12:08 發表

唔得....冬天轉會...賣左佢
唉 ...... SIT 本了 1700買佢回來

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-7-20 12:09 發表

我講笑咋

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-7-20 12:11 發表

係唔係同鬼哥一齊果個飯局呀:smile_o05:
唔系AH....

夜D見到佢系樹問下佢幾時搞SIN

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-7-20 12:13 發表

咁煩架, 冇得就咁改網名架:smile_o14: ......咁算, 最多我唔答D衰人囖:smile_o10:
THAT RIGHT :smile_o12:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆