上一頁下一頁
發新話題

徵玩得吹得的您入小妹吹水室(PART 69)

收藏  |  訂閱
1.5k  33.9k

引用:
原帖由 MINAKO妹 於 2009-6-13 12:52 PM 發表 查看引用來源

冇去邊呀!
我一路到係家..
我星期六日唔使上班家~
係油雞重有十五分鐘收工...:smile_30: :smile_30:
哦~~我都想星期六唔駛返工  :smile_13:

引用:
原帖由 kevincyk 於 2009-6-13 12:53 PM 發表 查看引用來源

哦~~我都想星期六唔駛返工  :smile_13:
HEHE~~
唔好咁啦~
K 仔...:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 MINAKO妹 於 2009-6-13 12:22 PM 發表 查看引用來源
多謝您的讚賞...:smile_40: :smile_40:
hello!  ~~~ MINAKO妹 ~~~ 豬仔跑到:smile_o13: :smile_o13:

引用:
原帖由 小豬_Wing 於 2009-6-13 05:56 PM 發表 查看引用來源

hello!  ~~~ MINAKO妹 ~~~ 豬仔跑到:smile_o13: :smile_o13:
您好呀!
豬仔...
您冇出街咩...:smile_40: :smile_40:

好悶呀:smile_39:

引用:
原帖由 Waaa!!! 於 2009-6-13 09:01 PM 發表 查看引用來源
好悶呀:smile_39:
娃仔呀 ~ :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 MINAKO妹 於 13-6-2009 12:21 發表 查看引用來源

一時時啦~
以前多D,而家少左...
多數都係食下飯,去飲下酒咁...:smile_13: :smile_13:
Minako好, 各位好!:smile_o15:

引用:
原帖由 MINAKO妹 於 2009-6-13 08:56 PM 發表 查看引用來源

您好呀!
豬仔...
您冇出街咩...:smile_40: :smile_40:
hi! MINAKO妹 今日 天公做美...我去左行山呀...曬到成舊碳咁:smile_27: ...
so今晚要係屋企休息啊:smile_35:

哈佬 哈佬 ~ MINAKO妹 ~ 早晨 ~ 妳好嘛:smile_o06:

午 安 呀 !
而 家 已 經 係 TEA TIME 啦~~
我 而 家 先 食 LUNCH 咋 ...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆