上一頁下一頁
發新話題

~@@ 安全成人派對 - Swing and Bang Club - Safe Sex Party @@~(New)

收藏  |  訂閱
4.9k  189.3k

引用:
原帖由 顏色貓咪 於 2009-5-4 03:51 PM 發表 查看引用來源

哈~~我都係要學整咖啡呀,阿邊個邊個有資料,可惜我要故定學一樣野好難,實在工作太忙,唔定時
我諗過,不如去starbucks做下,哈哈哈
開cafe既路實在好長,點都要考左牌先有時間搞

果D遊工visa要在30歲前申請 ...
唔得啦...而家屋企唔同左..唔走得開lu....

引用:
原帖由 愛不愛美 於 2009-5-4 04:24 PM 發表 查看引用來源

去做o個間冇用架...o個間學咖啡既人唔多架..如果你諗住做一般cafe就得~但如果你想做有質素既係唔夠架...其實去cafe做黎學係好過你去上堂~但要去D專業D既...最好去專賣咖啡豆既地方做~ 不過你而家忙就真係難D~ 有 ...
一切都要考完先講得,唉~~~但實在無咩心機讀~~~好喇悶~~~~~
而加都有買咖啡書睇,不過都唔係好多時間睇到~~~~一日24小時都唔夠用~~~~

引用:
原帖由 愛不愛美 於 2009-5-4 04:44 PM 發表 查看引用來源

唔得啦...而家屋企唔同左..唔走得開lu....
你仲有時間嗎,可能得呢~~~~又唔使完全放棄既~~~~

仲未忙完呢~ :028: :028: :028:
辛苦大家了~ :025:

引用:
原帖由 顏色貓咪 於 2009-5-4 04:46 PM 發表 查看引用來源

一切都要考完先講得,唉~~~但實在無咩心機讀~~~好喇悶~~~~~
而加都有買咖啡書睇,不過都唔係好多時間睇到~~~~一日24小時都唔夠用~~~~
嘻嘻~加油加油~~~下次一邊做一邊睇...?WAKAKAKAKAAKAKAKAAKAAAAAAAAAAAAA
放工lu~今晚再傾~^3^

引用:
原帖由 愛不愛美 於 2009-5-4 05:04 PM 發表 查看引用來源

嘻嘻~加油加油~~~下次一邊做一邊睇...?WAKAKAKAKAAKAKAKAAKAAAAAAAAAAAAA
你講既係???哈哈哈哈哈~~~:096:

番到家LU~~~~:028:

引用:
原帖由 愛不愛美 於 2009-5-4 05:04 PM 發表 查看引用來源

睇到咩?:034: 下次我放定一棟響床頭,妳睇得到,諗得出,我乜都得呀,哈哈哈。:096:

引用:
原帖由 feichris 於 2009-5-4 06:30 PM 發表 查看引用來源

睇到咩?:034: 下次我放定一棟響床頭,妳睇得到,諗得出,我乜都得呀,哈哈哈。:096:
我覺得我睇得到你會好驚囉~

引用:
原帖由 愛不愛美 於 2009-5-4 06:35 PM 發表 查看引用來源

我覺得我睇得到你會好驚囉~
不如我下次咩既時候,我一路咩一路講解比妳聽,查埋字典,包妳入晒.............腦呀。:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆