上一頁下一頁
發新話題

『Show』男公關俱樂部 ++寂寞? 無聊? 入來吹水聊天吧++

收藏  |  訂閱
5.0k  132.7k

引用:
原帖由 稚狼 於 2009-5-5 01:55 AM 發表 查看引用來源

我呢個公關係時候退休啦... 呢到既將來就係妳地既天下... (遠望
就算點有我地既天地.,,,你都可以有你既天地嫁,,

引用:
原帖由 稚狼 於 2009-5-5 01:55 AM 發表 查看引用來源

我呢個公關係時候退休啦... 呢到既將來就係妳地既天下... (遠望
唔好走呀牛狼:023:
一陣老闆怪我呀...
(同埋呢度唔係女同會:096: )

我知你地都好努力傢喇

引用:
原帖由 wingyi910 於 2009-5-5 01:56 AM 發表 查看引用來源

冇呀,,SHOPPING囉,,跳舞,,上下網咁囉,,
我好多野都好架,,HEHE=]":036:
跳舞@@!!

我都岩,我識少少classical既jazz,hip hop接近全項都識breakin',popin',lockin',cwalk...etc

不過主攻都係popping,哈~

>

講起跳舞我特別興奮~ 不過妳其實可以無視我「我都岩」之後既一大段野廢話~:027: ]

>
呢個時候又要拎番我年幾前既相出黎~

好多人話我呢張相幾好睇,上鏡比較好XD

引用:
原帖由 Koimizu 於 2009-5-5 02:03 AM 發表 查看引用來源

一陣老闆怪我呀...
我發生UWANTS入面爆多女同出現!! 而且好多都同冰冰有關A"A

引用:
原帖由 Koimizu 於 2009-5-5 02:03 AM 發表 查看引用來源

一陣老闆怪我呀...
原本諗住繼續偷睇:122: ~但冰冰句太好笑:071:

引用:
原帖由 稚狼 於 2009-5-5 02:07 發表 查看引用來源

跳舞@@!!

我都岩,我識少少classical既jazz,hip hop接近全項都識breakin',popin',lockin',cwalk...etc

>

講起跳舞我特別興奮~ 不過妳其實可以無視我「我都岩」之後既 ...
稚狼幾時教下我跳舞呀

引用:
原帖由 稚狼 於 2009-5-5 02:07 AM 發表 查看引用來源

跳舞@@!!

>

講起跳舞我特別興奮~ 不過妳其實可以無視我「我都岩」之後既 ...
牛狼呢張相都好睇呀:023:

引用:
原帖由 稚狼 於 2009-5-5 02:07 發表 查看引用來源

跳舞@@!!

>

你呢張相好點喎,早應該比我地擺上去啦,一定引到好多客呀

引用:
原帖由 稚狼 於 2009-5-5 02:08 AM 發表 查看引用來源

我發生UWANTS入面爆多女同出現!! 而且好多都同冰冰有關A"A
冰冰100%鍾意男0架:027:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆