上一頁下一頁
發新話題

[其他] *** 車車會友室 ***

收藏  |  訂閱
4.0k  53.2k

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-19 01:37 PM 發表

鍚鍚先啦 :071: :071: :071:
好悶...d女仔我一話嬲就成日講呢句..有冇其它呀..好悶呀 阿女:025:

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-5-19 01:43 PM 發表

好悶...d女仔我一話嬲就成日講呢句..有冇其它呀..好悶呀 阿女:025:
咁下次等我度條波比你買啦 (你唔怕輸死嘅話):096: :096: :096:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-19 01:41 PM 發表

冇喇 只係得一次架咋.................:097:
你偏心....:043: :043: :043: :043:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-19 01:44 PM 發表

咁下次等我度條波比你買啦 (你唔怕輸死嘅話):096: :096: :096:
好...就今晚....反正日後d垃圾波咁難估.......仲有我問你仲有冇其它....扮傻..衰人

車車你個仔>>>>>車仔,你點買

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-5-19 01:53 PM 發表
車車你個仔>>>>>車仔,你點買
呢場真係唔想買 自己係mu fans 當然支持番mu but 真係驚佢贏唔到 :026:

引用:
原帖由 tc6060 於 2008-5-19 01:49 PM 發表

你偏心....:043: :043: :043: :043:
唔係呀 我都比條波你買喇 (唔怕輸死嘅話):096: :096: :096:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-19 01:55 PM 發表

呢場真係唔想買 自己係mu fans 當然支持番mu but 真係驚佢贏唔到 :026:
你有冇出去看ALWAYWIN 個 POST .......快去看看

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-5-19 01:57 PM 發表

你有冇出去看ALWAYWIN 個 POST .......快去看看
車死曼聯果個 ?

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-19 01:58 PM 發表

車死曼聯果個 ?
NO....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆