上一頁下一頁
發新話題

SSP髮廊 兼 回憶 討論 No.23

收藏  |  訂閱
1.4k  216.7k

引用:
原帖由 KENNY.V 於 2019-10-30 03:22 PM 發表 查看引用來源

jack兄就好啦!有新女玩,你屌得條女啉吾啉呀?
冧呀,只可惜我冇AV男搞得甘耐,唔係就仲爽

引用:
原帖由 chargeurs 於 2019-10-31 03:40 PM 發表 查看引用來源
好耐沒新女了`
呢個真係大問題。
粥街三連店中的C8算是近期最後生了同算有相頭,但就 cool. 唔夠過癮。

引用:
原帖由 hk210121 於 2019-10-30 05:29 PM 發表 查看引用來源

等你好消息
我機餐都350
不過現在一般機餐250-350。好熟先好會兩魚。

唉,咁多年停車場都加多個一倍啦。以前髮仔 80part,唔一定要你升空,升空就150。後來到兩魚一part連升空都維持好幾年。現在加價都無可口非。不過!現在都冇乜心機dup ,只想你升空快快走,雙鐘就話約左客..., 所以已經唔係錢既問題。

大家都明白 現時的時勢怎會加價 我親耳聽到 有位c9 開價200 靜了一靜 再說 150 冇講大話

引用:
原帖由 steinjack 於 2019-10-31 05:14 PM 發表 查看引用來源

不過現在一般機餐250-350。好熟先好會兩魚。

唉,咁多年停車場都加多個一倍啦。以前髮仔 80part,唔一定要你升空,升空就150。後來到兩魚一part連升空都維持好幾年。現在加價都無可口非。不過!現在都冇乜心機dup ,只想你升空快快走,雙鐘就話約左客..., 所以已經唔係錢既問題。 ...
所以四妹店仍排長龍都有佢原因。
唔呃鍾,少hea 揼,一種餐。

其他個人的啲店,有啲想你大大,你唔想佢就hea, 有啲上左天之後就收埋工(變相呃鍾。

三連有C9 手作收三魚半 唔肯減
齋按一粒鐘 走時唸唸有詞

引用:
原帖由 007star 於 1-11-2019 02:09 PM 發表 查看引用來源
彩佢都戇能居,350我加多幾草可以玩两次,300開埋大都得,白痴傻西當人水魚

周圍都加
真係要支持大鍋多D, cp值高, 唔想見到佢成日坐冷板凳!

引用:
原帖由 007star 於 2019-11-1 02:09 PM 發表 查看引用來源
相對後生,係會有市場, 我都經常見到有o靚仔幫襯

抵制揾笨七店,佐敦,太子都系300手作!吊西另计。ssp,220-250手作,吊西300-500,但9成300-350

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆