上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#19 -- Let's Dance Little Stranger (Update P29,70,116)

收藏  |  訂閱
3.0k  41.2k

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-11-10 10:46 PM 發表 查看引用來源

哈哈,會唔會錫錫下個鼻撞痛我個嘴,或者個胸彈親我隻手咁呢?
師兄咁彈手?哈哈。
佢地個樣都正常既,係化妝重手d遮。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-11-10 11:04 PM 發表 查看引用來源

我都係搞下笑…好似冇乜人分享過和韓國女朋友做愛…
韓國女仔,果時我遇既都唔算靚,所以我講唔到,哈哈。

型爸師兄開帖,應予鼓勵

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-11-10 11:23 AM 發表 查看引用來源

咁就死啦,呢單只係其中一單.我講真,當時回復單身,同異性朋友既相處多左.我有車,一齊放學又或放lunch,我就會車佢地,變成好多機會食呢樣食果樣,一齊去玩,同送返屋企.真係超多機會,家陣諗返,如果講出黎,會被大家笑到 ...
師兄都諗幾多嘢,所以你的異性緣一向都咁好。

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2017-11-10 12:37 PM 發表 查看引用來源

其實我未食過羊腩煲㗎!乜真係如好味咩:smile_13:
其實最好味是點腐乳。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-11-10 12:41 PM 發表 查看引用來源

主要係好食既野要爭食.
食到食唔晒,唔夠happy架.
夾左落碗,一日未擺入口,都仲有機會被人夾走先好玩架嘛.
哈哈..你D朋友都幾百厭。

引用:
原帖由 森杉谷 於 2017-11-10 12:44 PM 發表 查看引用來源

遲d有心機打文先:smile_13:
森師兄,等你啊!

引用:
原帖由 森杉谷 於 2017-11-10 12:48 PM 發表 查看引用來源

公眾,有一泊二食半夜都會開,佢最正係有啤酒機係湯門口
蚊?我真係唔覺有蚊咬
啤酒機?我鍾意,做愛前的必須飲品啊!

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-11-10 01:00 PM 發表 查看引用來源

師兄意思係,買定酒,一齊入去浸溫泉加搞野?果個係男女混浴?
sorry我真係未試過..........
得我覺得都係咁。

引用:
原帖由 森杉谷 於 2017-11-10 01:02 PM 發表 查看引用來源

男女混浴黎,比較少地方有,不過都會有,酒要浴場出面先有得飲
好記得係因為個晚係落飄雪個畫面好靚:smile_13:
片言隻語已好引人入性,師兄趕快執筆啦!在此舖我會有些得意感覺,大家傾開計,如果再聽對方的性事,感覺跟在版上看故事是有所不同。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆