上一頁下一頁
發新話題

正宗泰式推油

收藏  |  訂閱
3.4k  624.9k

多謝快樂兄推薦,今日下午中區泰按,聽講新開無耐。
地點十分就腳 (略嫌太就腳,易蹱到熟人)
環境真心乾淨,房間算係濶落。
私隱度高,房間到頂。
聽講之前有幾個2x歲技師,我今日果個3x歲,樣接受到。
光豬按,大家互動得唔錯,有講有笑,除佢衫同Bra全無顧忌,可惜佢啱啱M到無得進一步。
45分鐘泰式出面收$200,起機佢開我$400,我回佢$200。

月頭去過有一個廿幾碎幫我推油露三吋事業線:smile_47:按到最尾拉我雙手去後面預備擰腰,我唔小心揸到佢對波佢老羞成怒不斷揸我兩粒的洩憤

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 Ironman8 於 2018-7-18 12:57 PM 發表 查看引用來源

六魚起跳
我個次店收我6舊,條女要我增值5舊,我只好放棄,千一有好多野選擇呢。

引用:
原帖由 tomdotcom 於 2018-7-20 12:17 AM 發表 查看引用來源
月頭去過有一個廿幾碎幫我推油露三吋事業線:smile_47:按到最尾拉我雙手去後面預備擰腰,我唔小心揸到佢對波佢老羞成怒不斷揸我兩粒的洩憤
C兄,有無被揸到射嘢?

引用:
原帖由 BMX4 於 2018-7-19 11:39 PM 發表 查看引用來源
多謝快樂兄推薦,今日下午中區泰按,聽講新開無耐。
地點十分就腳 (略嫌太就腳,易蹱到熟人)
環境真心乾淨,房間算係濶落。
私隱度高,房間到頂。
聽講之前有幾個2x歲技師,我今日果個3x歲,樣接受到。
光豬按,大家互動得唔錯,有講有笑,除佢衫同Bra全無顧忌,可惜佢啱啱M到無得進一步。
45分鐘泰式出面收$200,起機佢開我$400,我回佢$200。 ...
回唔回得成功?

引用:
原帖由 andyleungsm 於 2018-7-20 05:26 PM 發表 查看引用來源

回唔回得成功?
當日有少少插曲,條女之前果晚飲大咗,一路按都睇得出佢好攰,最後變咗佢訓低我除左佢上衫同Bra幫佢按咗陣,奶咗陣Lin同錫咗佢一輪,最後我走咗叫佢不如瞓多陣先。

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 taifanshu 於 2018-7-19 02:27 PM 發表 查看引用來源
昨日下午4時左右去二樓, 有一中年泰, 白滑皮膚, 少少咸多多趣又出現了.
說只做兩星期.只懂很很很簡單英語. 不停說 No. 但我的手就可以接觸佢的皮膚.
今日晏晝射波去咗2樓按,師傅大約40至50歲,身材都算高瘦,佢話做多10日就走,佢話佢唔鍾意香港,講真相頭都係麻麻,不過本着冒險精神就同佢玩下,冇講明點玩就有呢個好處,唔知可以玩到有幾小小咸多多趣,咁係我引導之下佢都不斷刺激我細佬,最後我仲咀埋佢對lin添,不過我都係齋升空冇得發射

引用:
原帖由 warrant99 於 2018-7-20 07:31 PM 發表 查看引用來源

今日晏晝射波去咗2樓按,師傅大約40至50歲,身材都算高瘦,佢話做多10日就走,佢話佢唔鍾意香港,講真相頭都係麻麻,不過本着冒險精神就同佢玩下,冇講明點玩就有呢個好處,唔知可以玩到有幾小小咸多多趣,咁係我引導之下佢都不斷刺激我細佬,最後我仲咀埋佢對lin添,不過我都係齋升空冇得發射 ...
貼士俾幾多

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆