上一頁下一頁
發新話題

其實我好愛你 (處女作處女膜破處#156)

收藏  |  訂閱
1.3k  224.0k

引用:
原帖由 凍檸茶COT 於 2014-10-14 07:38 AM 發表 查看引用來源
我有D野想提提你
PM唔到但又唔方便係度講
d相...?我知,但係改唔到呀遲d先轉ac再po過

引用:
原帖由 YourBitch 於 2014-10-14 07:54 AM 發表 查看引用來源
d相...?我知,但係改唔到呀遲d先轉ac再po過
係就係D相, 但你話咩改唔到姐係咩??
其實你知唔知好易比人搵到你身份?
(當然我唔太肯定搵果個係你, 不過都係小心D好

引用:
原帖由 凍檸茶COT 於 2014-10-14 08:03 AM 發表 查看引用來源

我知道...一陣會盡快㗎啦唔該哂你:smile_o06:

引用:
原帖由 YourBitch 於 2014-10-14 08:11 AM 發表 查看引用來源
我知道...一陣會盡快㗎啦唔該哂你:smile_o06:
嗯嗯 我只係怕會有D唔開心既事情發生 哈哈 呢句真既
搞到我呢D咸濕仔冇野睇 jk
:smile_46:
btw有時間我會追追舊post :smile_27: 依家都係一知半解

係適當時候會稱職
引用:
原帖由 YourBitch 於 2014-10-14 07:29 AM 發表 查看引用來源
咁我諗師兄應該從來無失過職:smile_o12:

引用:
原帖由 凍檸茶COT 於 2014-10-14 08:03 AM 發表 查看引用來源

其實係點搵架呢。。真係唔識。。

引用:
原帖由 YourBitch 於 2014-10-14 07:37 AM 發表 查看引用來源
唔緊要啊,我呢排都成日要番醫院無咩時間update所以兩個post都會慢d
吊鹽水搞到唔想打字:smile_o03:好痛啊
對唔住呀大家,會好慢:smile_o06:
你養好身先啦。。

引用:
原帖由 azpui 於 2014-10-14 08:51 AM 發表 查看引用來源

其實係點搵架呢。。真係唔識。。

好似唔係咁方便教路
不過細心D既話就好容易(當然其實大多數都係人地唔小心

引用:
原帖由 凍檸茶COT 於 2014-10-14 08:57 AM 發表 查看引用來源

好似唔係咁方便教路
不過細心D既話就好容易(當然其實大多數都係人地唔小心
其實都真系幾易

琴晚睇嗮鲁
寫的好好 加油 !

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆