上一頁下一頁
發新話題

為了幹我,他連生命也豁出去,事後房間盡是縱慾過度的性愛痕跡

收藏  |  訂閱
2.8k  68.0k

引用:
原帖由 keith0496 於 2011-10-4 07:55 PM 發表 查看引用來源
"肉騰騰"依招唔可以亂出GA~
會波及到其他人~~:smile_44:
肥波真係cute到冇人有...

引用:
原帖由 pamela_lin 於 2011-10-4 07:57 PM 發表 查看引用來源
依句係讚我定彈我先~~:smile_o05:

引用:
原帖由 pamela_lin 於 2011-10-4 07:57 PM 發表 查看引用來源
通常肥仔係cute d..

P姐,妳啲皮膚好好

又錯過了!無得睇!好忙呀,覆email都覆到死,仲要電話覆客

回覆1206 #的帖子

引用:
原帖由 keith0496 於 2011-10-4 07:49 PM 發表 查看引用來源哎呀~~唔小心多口爆左出黎TIM~~~唔好喊~~你想我點補償比你~~:smile_o06:
我很醜,但我很溫柔既
罰你自貼或者打飛機拍片俾我地睇啦:smile_o05:

引用:
原帖由 rex1120 於 2011-10-4 08:09 PM 發表 查看引用來源
又錯過了!無得睇!好忙呀,覆email都覆到死,仲要電話覆客

即係呢-_-"算我口臭..但我真係忍唔住....rex哥..不如你番去好好地保護同鍚1個真真正正你想佢開心既人吧...唔好周圍係到留情..呃人吧...如果跟住我講既野..會令你燥..令你屌我既..你來吧^^..不過我係好真心..只係想你好好反思下自己既行為ok???
就係...其實..你唔好再係到扮悶..係到留言了...因為呢到唔會再有你想撩既女人...你又要話自己番工好busy..咁點解可以有咁多時間去撩女性呢??點解你可以見到個個post..都要1直話自己做得唔好..保護唔到佢???明明呢頭先叫人做老婆..但令一邊箱..見到第2女條比人插..比人話搵sp..你仲可以扮到冇哂野咁去同大家講..對唔住..係我既錯..係我冇好好去保護條女呢????

引用:
原帖由 phoebe_lo 於 2011-10-4 08:13 PM 發表 查看引用來源
我很醜,但我很溫柔既

wa~~~ 你個idea好掂wo~~
要今晚才再上來呀~~收工

引用:
原帖由 phoebe_lo 於 2011-10-4 08:13 PM 發表 查看引用來源
我很醜,但我很溫柔既

自貼好似好d播..打機機既個時..又要幻想..又要打..仲要keep住隻手hold住部機..有d困難

引用:
我很醜,但我很溫柔既

攬住你先~~~~
成個真人係你面前啦...仲要人自貼.:smile_o05:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆