上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 34

收藏  |  訂閱
3.0k  73.9k

引用:
原帖由 golftin 於 2011-6-10 09:54 AM 發表 查看引用來源

咁條事業線又長又深,你一定中意

乳牛就是好例子~不過佢返左老家吾做了~又話奶奶身體吾好~又話建屋有問題:smile_38:

引用:
原帖由 紀仁安 於 2011-6-10 09:58 AM 發表 查看引用來源

床頭機係咩?
我問下咋~吾知有矛既呢:smile_41:

引用:
原帖由 oscar066 於 2011-6-10 10:07 AM 發表 查看引用來源
早晨各位~~~~~
恭喜卡卡重生:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-6-10 10:29 發表 查看引用來源

我問下咋~吾知有矛既呢:smile_41:  
禾都想知

另 CP SN 朝早幾點開門 :smile_41:

JS 係咪分幾班 上班:smile_41:

引用:
原帖由 lotus-flower 於 2011-6-10 10:16 AM 發表 查看引用來源

龍龍 ..
南兄一時三刻都無法走出此女人的手 !! 你比去撞牆啦  :smile_o16: !!
始終沉得太深吾係話斷片就斷片既:smile_13:

引用:
原帖由 紀仁安 於 2011-6-10 10:31 AM 發表 查看引用來源

禾都想知

另 CP SN 朝早幾點開門 :smile_41:

JS 係咪分幾班 上班:smile_41:
好似係1200左右啦~因為過夜房只可以訓到第二朝1200就要走~:smile_38:

JS分三班~1200/1400/1500~:smile_38:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-6-9 10:32 PM 發表 查看引用來源

始終沉得太深吾係話斷片就斷片既:smile_13:  
yes yes...但人要面對現實 !!

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-6-10 10:36 AM 發表 查看引用來源

好似係1200左右啦~因為過夜房只可以訓到第二朝1200就要走~:smile_38:

JS分三班~1200/1400/1500~:smile_38:  
有冇好似敏之,果d質素?

引用:
原帖由 oscar066 於 2011-6-10 10:12 AM 發表

飲左早茶未呀?????:smile_46:
啡-ed !   自家制!

:smile_o05:

引用:
原帖由 南島 於 2011-6-9 11:25 PM 發表 查看引用來源

我係唔明點解佢一直係緊張要同我做,因每次做我就給她唔少錢。我自己係做唔出唔搵佢。但今次佢咁決絕唔見我,我係唔明點解?
之前我係講過股票大跌無左好多錢,難道她以為我無哂錢?佢之前同我講過,話如果我同老 ...
你咁愛你老婆~又要去搞第二個~你又吾會離婚~又要條女放感情係你身上~你會吾會覺得自己好自私呢~

撇開錢既問題先~你又吾會離婚~就算條女真係真心鍾意你咁又可以點~要佢做二奶呀~佢咪仲痛苦~你就享參齊人之福呀~係咪好自私呀~

醒下啦~你咁大個人~吾好再自欺欺人喇~認為自己係好可憐~博同情呀~話條女點點點~你認真諗下你自己做緊既野係啱定錯先啦~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆