上一頁下一頁
發新話題

內地夜遊吹水地

收藏  |  訂閱
1.9k  45.3k

引用:
原帖由 pronto 於 2010-9-11 22:37 發表 查看引用來源

每六個鐘頭一次....一日三次:smile_30::smile_30:
貢咪變左鮮竹卷

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-9-11 22:38 發表 查看引用來源
你又挨你老虎嗎?:smile_o10:
直頭撚起企都硬哂

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-9-11 22:40 發表 查看引用來源
有一句話: 如果不是捉姦在床...打死也不可承認:smile_o01:
如果老虎踢門嗰陣準備出野典扇

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-9-11 10:40 PM 發表 查看引用來源
有一句話: 如果不是捉姦在床...打死也不可承認:smile_o01:
呢个梗係啦.....上次返澳州....去完雞竇去車佢....佢一上車就問做乜禾身上有陣未聞過既沖涼液味....果野真係冷汗都標埋:smile_o03::smile_o03:

引用:
原帖由 pronto 於 2010-9-11 22:46 發表 查看引用來源

呢个梗係啦.....上次返澳州....去完雞竇去車佢....佢一上車就問做乜禾身上有陣未聞過既沖涼液味....果野真係冷汗都標埋:smile_o03::smile_o03:
你話最多千野啦問貢多:smile_o04:

引用:
原帖由 cherry8788 於 2010-9-11 10:42 PM 發表 查看引用來源
老虎去到門口踢門.....畏罪吞槍啦....矛得救:smile_30:

引用:
原帖由 cherry8788 於 2010-9-11 10:42 PM 發表 查看引用來源
叫企等一陣....矛問題卦?:smile_o06:

引用:
原帖由 pronto 於 2010-9-11 22:48 發表 查看引用來源

老虎去到門口踢門.....畏罪吞槍啦....矛得救:smile_30:
老西都出埋先最多千野:smile_34:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-9-11 22:49 發表 查看引用來源
叫企等一陣....矛問題卦?:smile_o06:
律師樓箭啦:smile_34:

引用:
原帖由 pronto 於 2010-9-11 10:46 PM 發表 查看引用來源

小p嚇到冇哂生命力:smile_o03:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆