上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 22

收藏  |  訂閱
2.2k  52.5k

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-8-23 12:33 PM 發表 查看引用來源

星期六晚睇左車仔星期日晚睇左找咭數, 不過冇買波
刀係6隻蛋:smile_o16:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-23 12:34 PM 發表 查看引用來源

有,,,,不過禾癈事打比企姐...自己去巧過...企門口有一大排燒野食架...巧腩正...禾次次去都係果到蝕完先上去DUP...:smile_o10:
幾錢推油:smile_41:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-8-23 01:49 PM 發表 查看引用來源

幾錢推油:smile_41:
200幾...實價唔記得左...禾呢排都冇去DUP過...:smile_o01:

引用:
原帖由 One_Six_Nine 於 2010-8-23 12:48 PM 發表 查看引用來源

冇事就好了!:smile_o06:
謝!   不過我還單鮮他下星期上學時..太多人怕撞到:smile_13:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-8-23 01:54 PM 發表 查看引用來源

謝!   不過我還單鮮他下星期上學時..太多人怕撞到:smile_13:
你搵問兄幫你教企2下3超啦...冇問題架啦:smile_o01:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-23 01:51 PM 發表 查看引用來源

200幾...實價唔記得左...禾呢排都冇去DUP過...:smile_o01:
刀幾貴:smile_42: 計左貼士未:smile_44:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-8-23 01:59 PM 發表 查看引用來源

刀幾貴:smile_42: 計左貼士未:smile_44:
計埋啦...企雙鐘普通推油128咋嘛...:smile_o05:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-23 02:03 PM 發表 查看引用來源

計埋啦...企雙鐘普通推油128咋嘛...:smile_o05:
70貼士 送大堂嗎

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-8-23 02:07 PM 發表 查看引用來源

70貼士 送大堂嗎
你呢次消費過128...你走果陣佢就會送張大堂劵比你下次用...其實間野唔平...我試過玩到400幾差唔多500落樓...係DUP骨咋喎...:smile_o03:

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-8-23 12:02 PM 發表 查看引用來源
佢抱住成晚啲痰頂住喉嚨就有:smile_o01:
可以抱住佢瞓己經算誇出一大步:smile_o05:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆