上一頁下一頁
發新話題

30晚[北蒲]在沙咀Party (過100頁了,請在新Post留言及報名)

收藏  |  訂閱
1.5k  81.9k

引用:
原帖由 小強@Ibanez 於 2010-11-29 01:56 AM 發表 查看引用來源

我無應承去呀, 黑雞唔好當我應承左
你地話事啦  你地約好左去咪去囉:smile_o13:

不過下次去
我想飲硬野
唔知大家有冇興趣?:smile_13:

引用:
原帖由 clky168 於 2010-11-29 03:11 AM 發表 查看引用來源
不過下次去
我想飲硬野
唔知大家有冇興趣?:smile_13:
有得諗既.......有得諗既.......

引用:
原帖由 小強@Ibanez 於 2010-11-29 01:56 AM 發表 查看引用來源

我無應承去呀, 黑雞唔好當我應承左
你好似引用緊駱駝果個post...........
點解係標明''我''唔好當你去呢........
你放心喎........我話最快先係11/12...........
其實我都唔係咁肯定自己可以去到.........過埋呢個星期先算啦..............

C兄們早呀!:smile_15:

在HK家中一推:smile_38:

引用:
原帖由 blackhennessy 於 2010-11-29 07:48 AM 發表 查看引用來源

你好似引用緊駱駝果個post...........
點解係標明''我''唔好當你去呢........
你放心喎........我話最快先係11/12...........
其實我都唔係咁肯定自己可以去到.........過埋呢個星期先算啦..............
咁我引用駱駝嗰句可以同時講哂比你地知我未必去架嘛

引用:
原帖由 小強@Ibanez 於 2010-11-29 08:11 PM 發表 查看引用來源

咁我引用駱駝嗰句可以同時講哂比你地知我未必去架嘛

總之你放心啦...........真正的魔鬼並不是我........:smile_o13:

引用:
原帖由 blackhennessy 於 2010-11-29 09:17 PM 發表 查看引用來源

總之你放心啦...........真正的魔鬼並不是我........:smile_o13:
我知呀, 你駱駝先會係咁聊人去

引用:
原帖由 小強@Ibanez 於 2010-11-29 10:37 PM 發表 查看引用來源

我知呀, 你駱駝先會係咁聊人去
有角既駱駝!?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆