上一頁下一頁
發新話題

我與19yrs女網友的醉人經歷 (UPDATED P.34,P36完)

收藏  |  訂閱
1.5k  116.9k

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-6-25 12:19 PM 發表 查看引用來源

無法.....為口奔馳, 勞碌半生
咁下半生要好好厚待自己la...

引用:
原帖由 布甸妹妹 於 2009-6-25 03:12 AM 發表 查看引用來源

仲專為佢開新acc tim
人地會怕羞呀........衰妹

引用:
原帖由 愛君 於 2009-6-25 12:20 PM 發表 查看引用來源

咁下半生要好好厚待自己la...
下半生
暫不敢去諗.........

引用:
原帖由 小雨^.^ 於 2009-6-25 03:26 AM 發表 查看引用來源

我都係時候要扮下靚會帥哥:smile_o05:
咦..........等來等去, 妳張相呢

引用:
原帖由 benben4982 於 2009-6-25 03:44 AM 發表 查看引用來源

我好少睇完一篇咁長既經歷,可能係閣下文筆唔錯,唔會好似好多人咁,寫來寫去都唔入題.
我相信呢個係真的. well done
多謝ben 兄, 咁用手寫板手軟都抵

引用:
原帖由 愛君 於 2009-6-25 09:54 AM 發表 查看引用來源

鬼哥最叻係打XX........
打乜呀
我咁純情吾明wor:smile_04:

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-6-25 12:26 PM 發表 查看引用來源

打乜呀
我咁純情吾明wor:smile_04:
打麻雀
你諗咗去邊喎

依家正暫在人生交叉點
開此post 時從未諗過自己會有咁多回覆,
亦未諗過自己可以咁樣識到幾位女性朋友:smile_47:
屈指一算仲有18頁就爆post....
呢兩日佢地問我如果爆post後開吾開另一個 post..

咁我應何去何從呢:smile_41:

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-6-25 12:32 PM 發表 查看引用來源
依家正暫在人生交叉點
開此post 時從未諗過自己會有咁多回覆,
亦未諗過自己可以咁樣識到幾位女性朋友:smile_47:
屈指一算仲有18頁就爆post....
呢兩日佢地問我如果爆post後開吾開另一個 post..:lovelines ...
無論你開唔開新post, 君妹都會支持你的^0^

引用:
原帖由 愛君 於 2009-6-25 12:29 PM 發表 查看引用來源

打麻雀
你諗咗去邊喎
吾知呢........妳地個個話我咸濕,
咁妳又估下我諗乜 lor

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆