上一頁下一頁
發新話題

【必壞站】

收藏  |  訂閱
1.5k  33.2k

引用:
原帖由 快樂Lv 於 2009-6-16 01:57 AM 發表 查看引用來源

冇毛喼...9知你丫...:smile_o05:

你都5撚開冷氣既..沖黎把9咩...一撚樣係臭喼:smile_o05: :smile_o05:
我啱啱先OFF咋~!又唔撚得呀~!?大不了咪又沖撚過囉~!!!又唔撚係同你訓,咁撚緊張做乜撚嘢呀~!?:smile_o09:

引用:
原帖由 **貶貶** 於 2009-6-16 01:59 AM 發表 查看引用來源

我要CASH呀~!ON撚99玩賓周~~!:smile_o09: :smile_o09:
玩喼毛啦你..:smile_o05:

引用:
原帖由 加卡 於 2009-6-16 02:00 AM 發表 查看引用來源
..............真係無funtion呀!!!!!!!!!!!!!!!唉!
你好撚想蒲咩:smile_o06:

引用:
原帖由 心大人 於 2009-6-16 01:59 AM 發表 查看引用來源

總之唔好死啦:smile_o06:
有撚就話亂9咁吊人者...我都冇...:smile_o02:

引用:
原帖由 快樂Lv 於 2009-6-16 02:00 AM 發表 查看引用來源

5撚吊9你都5撚得既...

喼痕丫..:smile_o11:
挑~!抓撚完啦~!:smile_o09:

引用:
原帖由 快樂Lv 於 2009-6-16 02:01 AM 發表 查看引用來源

有撚就話亂9咁吊人者...我都冇...:smile_o02:
比人吊先舒服架麻:smile_o13:

引用:
原帖由 **貶貶** 於 2009-6-16 02:00 AM 發表 查看引用來源

我啱啱先OFF咋~!又唔撚得呀~!?大不了咪又沖撚過囉~!!!又唔撚係同你訓,咁撚緊張做乜撚嘢呀~!?:smile_o09:
咁撚濕..5撚同你訓...:smile_o09:

引用:
原帖由 **貶貶** 於 2009-6-16 02:01 AM 發表 查看引用來源

挑~!抓撚完啦~!:smile_o09:
咁仲5撚訓..:smile_o09:

引用:
原帖由 心大人 於 2009-6-16 02:00 AM 發表 查看引用來源

我冇咁撚多現金呀..柒撚慒慒食甜筒:smile_o02:
咁比我執番劑算9數啦~!之撚病病,睇性病~!!:smile_o02:

引用:
原帖由 心大人 於 2009-6-16 02:02 AM 發表 查看引用來源
比人吊先舒服架麻:smile_o13:
你都想比人吊咩..咁變性啦...:smile_o13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆