上一頁下一頁
發新話題

31/8禮拜日沙灣曳曳俱樂部Noon K派對, 現接受新舊會員報名

收藏  |  訂閱
1.5k  21.0k

引用:
原帖由 csmTensho 於 2008-8-15 02:38 AM 發表
玩就麻麻好玩,因冇咩人上去,得四個:smile_42: ,
不過婷婷介紹左件個樣八成似阿嬌嘅女比我,仲好Q大咪咪嘅㖭:smile_30:
阿嬌~~~:smile_45:

引用:
原帖由 盤古 於 2008-8-15 02:38 AM 發表
尋晚我都到哂頂~~好彩仲保持清醒~~去sn上到房沖埋涼光脫脫訓著左~~技師入黎都唔知~~~:smile_13:  
我都保持清醒架,不過比佢推左幾下背之後....湯左,跟住到佢走我先醒一醒:smile_42:

引用:
原帖由 盤古 於 2008-8-15 02:38 AM 發表
尋晚我都到哂頂~~好彩仲保持清醒~~去sn上到房沖埋涼光脫脫訓著左~~技師入黎都唔知~~~:smile_13:  
我試過幾次喺布吉都差唔多~
仲要係邪骨~
技師入黎開始按腳~(我覺得係)幾分鐘後~
技師同我講夠鐘啦~~~~
88~
:smile_13:

好彩布吉要簽小費~
埋單都係68~

有啲唔好意思~人地輪牌成晚~我就咁搞法~
係咁意前台留咗三草.........:smile_40:

引用:
原帖由 csmTensho 於 2008-8-15 02:38 AM 發表
玩就麻麻好玩,因冇咩人上去,得四個:smile_42: ,
不過婷婷介紹左件個樣八成似阿嬌嘅女比我,仲好Q大咪咪嘅飡:smile_30:
阿嬌:smile_39:

:smile_38:
大咪咪
:smile_47:

我諗住按中式之ma,佢地話港式先有得過夜,又猫猫地咪是Q但囉:smile_42:

引用:
原帖由 csmTensho 於 2008-8-15 02:42 AM 發表

我都保持清醒架,不過比佢推左幾下背之後....湯左,跟住到佢走我先醒一醒:smile_42:
所以有次我飲完酒去做日式都係~
技師話按背先~
我話我唔想趴係度~做前面先啦~
過咗三十分鐘~
技師又話按背喇~
我話我都係唔想趴住~~
繼續前面啦~~:smile_04:

引用:
原帖由 阿敵 於 2008-8-15 02:45 AM 發表

阿嬌:smile_39:

:smile_38:
大咪咪
:smile_47:
喺呀,同嗰次嗰件有得fight呀,有影相呀,要吾耍send比你睇下:smile_47:

引用:
原帖由 csmTensho 於 2008-8-15 02:47 AM 發表
我諗住按中式之ma,佢地話港式先有得過夜,又猫猫地咪是Q但囉:smile_42:
我細路貓極都俾到反應技師架~~~:smile_46:

引用:
原帖由 盤古 於 2008-8-15 02:50 AM 發表
我細路貓極都俾到反應技師架~~~:smile_46:  
我湯完之後咩都吾想搞,淨喺想瞓覺:smile_19:

引用:
原帖由 csmTensho 於 2008-8-15 02:50 AM 發表
喺呀,同嗰次嗰件有得fight呀,有影相呀,要吾耍send比你睇下:smile_47:
聽晚或者下次有機見到先~
差唔多瞓喇~
:smile_15:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆