上一頁下一頁
發新話題

[其他] 只玩平手/受平半盤

收藏  |  訂閱
1.3k  51.7k

輸左:030: 半注

唔玩即場了 即場運已完

度一場 盤先:046:   買番1注

引用:
原帖由 sam318 於 2013-11-2 11:06 PM 發表 查看引用來源
輸左:030: 半注

唔玩即場了 即場運已完

度一場 盤先:046:   買番1注
一跟即輸:095:

回覆 1212# lanfufu 的帖子

:096: 你黑仔  頭先 2次 李輸十成  2.6   2.3  2粒你都唔跟:096:

不過 日假 澳假大家都有汁   唔怕啦:071:

我仲有注 新特蘭 第一球 + 無入球<--不過無出 因為信心無哈化甘大:030:  旦估唔到 最有信心既 未過半場就死左:046:  走地攻勢 同 即場水位 哈化都係上風:032:  點知同隊 屈福突 一樣下場:025:  估唔到 盤手 照搬個走地盤....我都估佢唔到...一般都係 單跳甘...估唔到佢真係搏你唔信:030:

引用:
原帖由 sam318 於 2013-11-2 11:18 PM 發表 查看引用來源
:096: 你黑仔  頭先 2次 李輸十成  2.6   2.3  2粒你都唔跟:096:

不過 日假 澳假大家都有汁   唔怕啦:071:

我仲有注 新特蘭 第一球 + 無入球
嗰陣剛見到你出就入波:028:

12 同 3點都有平手法甲  

做下功課先  應該會要其中一場 玩1~2注:071:  推一推佢

引用:
原帖由 sam318 於 2013-11-2 11:24 PM 發表 查看引用來源
12 同 3點都有平手法甲  

做下功課先  應該會要其中一場 玩1~2注:071:  推一推佢
12点有係要等你出手 難買

新突蘭死左  共無番1注:032:

唔可以太輕敵:097:   即場 輸番1注了

拎住3注 認真玩2場盤 安全d:097: :046:

引用:
原帖由 sam318 於 2013-11-2 11:27 PM 發表 查看引用來源
唔可以太輕敵:097:   即場 輸番1注了

拎住3注 認真玩2場盤 安全d:097: :046:
好:046:

呢場 好多人要馬賽
不過我認為可以要得過  有走地 莊家可以殺大細飛圍番條數

馬賽近排 輸到p k 歐聯俾人sm 聯賽又贏唔到波...係時候反底 應該同上一季一樣 力上前4 拎歐霸/聯入場卷

雷恩都唔係太fit 旦較中遊 似想踢聯賽盃多d 呢場波 其實和味好濃 對上交手 都係平手盤 和波大家走~ 主場始終有利 故客唔怕飛數一面倒...就算較主多小小飛 即場莊家依然可以控制賽事 圍到條數:086:

先 買 1注:046:  馬賽  +客主

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆