上一頁下一頁
發新話題

[其他] *** 車車會友室 ***

收藏  |  訂閱
4.0k  53.2k

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-19 01:30 PM 發表

知唔知你點解會中 ? :096:
why??? i n sur is not your business

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-5-19 01:30 PM 發表

why??? i n sur is not your business
因為我冇買到 :096:

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-5-19 01:30 PM 發表

why??? i m sure is not your business:096:  

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-19 01:31 PM 發表

因為我冇買到 :096:
haha..仲諗住見你生日先醒比妳....白費我心意...下次唔駛旨意

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-5-19 01:33 PM 發表

haha..仲諗住見你生日先醒比妳....白費我心意...下次唔駛旨意
唔記得咗之嘛 唔好唔比我啦 下次再比d好野我:036:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-19 01:35 PM 發表

唔記得咗之嘛 唔好唔比我啦 下次再比d好野我:036:
嬲梗中....

646817-MAY-2008
11:34
過關 半全場
3X1
星期六 1 札幌岡薩多 (主) 對 名古屋鯨魚 (客)
和 - 客 @ 5.00
客 - 客 @ 3.20
星期六 4 京都不死鳥 (主) 對 橫濱水手 (客)
和 - 客 @ 4.50
客 - 客 @ 2.60
星期六 8 鹿島鹿角 (主) 對 柏雷素爾 (客)
和 - 主 @ 4.30
主 - 主 @ 2.50 $
647117-MAY-2008
11:56
主客和星期六 6 浦項制鐵 (主) 對 FC慶南 (客)
主 @ 2.00 $
647417-MAY-2008
17:27
入球大細星期六 10 川崎前鋒 (主) 對 大宮松鼠 (客)
大 [2.5 球] @ 1.68 $
647717-MAY-2008
20:24
入球單雙星期六 13 森多利亞 (主) 對 祖雲達斯 (客)
雙 @ 1.80 $
647817-MAY-2008
20:24
主客和星期六 13 森多利亞 (主) 對 祖雲達斯 (客)
和 @ 3.15 $
648418-MAY-2008
00:26
過關 總入球
3X1
星期六 28 朗斯 (主) 對 波爾多 (客)
4 球 @ 5.70
5 球 @ 11.00
星期六 30 馬賽 (主) 對 斯特拉斯堡 (客)
4 球 @ 4.80
5 球 @ 8.50
星期六 34 聖伊天 (主) 對 摩納哥 (客)
4 球 @ 6.00
5 球 @ 12.00 $

651118-MAY-2008
16:13
過關 讓球
2X1
星期日 9 東京綠茵 (主) 對 清水心跳 (客)
主 [0/+0.5] @ 1.84
星期日 10 水戶蜀葵 (主) 對 FC愛媛 (客)
主 [0] @ 1.86 $
$$
18-MAY-2008
10:27
讓球星期六 44 美國芝華士 (主) 對 華盛頓聯隊 (客)
主 [0/-0.5] @ 1.89 $
651718-MAY-2008
23:16
過關 總入球
3X1
星期日 42 甘美奧 (主) 對 法林明高 (客)
5 球 @ 10.00
6 球 @ 20.00
星期日 43 FC達拉斯 (主) 對 洛杉磯銀河 (客)
4 球 @ 5.30
5 球 @ 10.00
星期日 44 費古倫斯 (主) 對 哥列迪巴 (客)
1 球 @ 4.60
2 球 @ 3.40 $

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-5-19 01:35 PM 發表

嬲梗中....
鍚鍚先啦 :071: :071: :071:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-19 01:37 PM 發表

鍚鍚先啦 :071: :071: :071:
我又要...:027:

引用:
原帖由 tc6060 於 2008-5-19 01:40 PM 發表

我又要...:027:
冇喇 只係得一次架咋.................:097:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆