上一頁下一頁
發新話題

享受淫妻 (P.1,15,31,80,85,96相P.5,8,12,28,40,43,59,83,95,97錄音18,20,53,66,69)

收藏  |  訂閱
1.5k  344.6k

引用:
原帖由 bear69 於 2017-9-27 12:29 AM 發表 查看引用來源

樓主, 想請教一下, 你平均1星期愛愛多少次? 我被投訴了.....
一星期一兩次左右,被投訴....你係女?

引用:
原帖由 粗筆人 於 2017-9-27 12:06 AM 發表 查看引用來源

含到硬到大左jj 老公必定大大大力插爆靚太
含10分鍾正常好正路。。比老公多D享受
本來諗住含到佢射,含含吓佢突然拉我去床邊,佢企係到後插我,每下都大大力撞pat pat, 佢話啲水流到小腿.....😜

引用:
原帖由 bigmac人夫 於 2017-9-27 02:55 AM 發表 查看引用來源
好白滑背隻ㄧ定好好乃,如果老唔出嚟會唔會俾朋友執剤
就係果晩冇著衫上床,老公影嘅

引用:
原帖由 wetcouple 於 2017-9-27 09:52 AM 發表 查看引用來源

本來諗住含到佢射,含含吓佢突然拉我去床邊,佢企係到後插我,每下都大大力撞pat pat, 佢話啲水流到小腿.....😜
靚太當晚叫到呀女都聽到。。。:-*
重重後入啪啪靚太受不住猛淫叫。。在未啪啪前😊老兄有冇奶你豆豆😇😇😇比老公吊到升上天花版😇😇😇😇😇

靓太打開自己心痱😊比老兄奶片全個肥厚肉後😍你的淫妻條筋援援浮現出來
我咁肯定現在靚太姣過往時好多倍:-*

引用:
原帖由 wetcouple 於 2017-9-27 09:52 AM 發表 查看引用來源

大大屌..........正呀:smile_o08::smile_o08:

引用:

按照上文😳
此刻比老公大力重重吊進去
而前面靚太個咀仔含住6.5寸硬硬jj
呀呀呀😘😘😘老公每插一下😘令靚太傾前迎合前方的大九:-* 大九接到靚太的口部訊息。。含含含:-* 他自倍加力吊下吊下靚太的咀仔:-S 有幾下近乎深喉。
:-* :-* :-*
靚太的叫聲傳播於空氣中;-) 快速來左2次高潮😘😘😘重有一處在豆豆上😁😁
細細粒的震旦亦不其然發揮了功效。。
震盪到靚太patpat 不由自主地扭動😊
老公以為你配合他的撞擊😘更用力吊更更深入:-)) :-)) 靚太身上已有三個攻擊點😘hi 到靚太死呀~

老兄今日有空要全力撩興靚太
我會幫幫手(b) 讓靚太更淫淫🍄

靚太今早好痕痕。。。!!??!!

引用:
原帖由 粗筆人 於 2017-9-27 11:08 AM 發表 查看引用來源

按照上文😳
此刻比老公大力重重吊進去
而前面靚太個咀仔含住6.5寸硬硬jj
呀呀呀😘😘😘老公每插一下😘令靚太傾前迎合前方的大九:-* 大九接到靚太的口部訊息。。含含含:-* 他 ...
人夫:插到最入再new幾下,出返來再入,時快時慢,時大力時細力,再用手指公按住C眼後插😘😘,跟住唔郁要老婆自己郁....直至佢全程主動操控😏😏

引用:
原帖由 wetcouple 於 2017-9-27 11:53 AM 發表 查看引用來源

人夫:插到最入再new幾下,出返來再入,時快時慢,時大力時細力,再用手指公按住C眼後插😘😘,跟住唔郁要老婆自己郁....直至佢全程主動操控😏😏
而老兄見前方的攻勢猛烈。。
靚太吐出硬jj😍😍😍特然話
老公。。。吊爆我呀...此事靚太的水水浸濕了後庭和全個大飽魚。。某D水水流至大比內測
二位男仕聽過靚太這句話。。。自然識做
老公譲靚太蹲在床邊背向天...再重重
力啪啪。。中指頭的肉微薄力量磨蹭後庭邊。。。上方6.5寸jj 大大力打下靚太塊面及他2手十指及實靚太的大波波:-*
靚太只識叫叫...吊我吊我

靚太未出現喎

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆