上一頁下一頁
發新話題

回想~和初戀男友第一次(新相P.1)

收藏  |  訂閱
1.7k  193.8k

引用:
原帖由 doll_doll_toy 於 2014-10-4 01:49 PM 發表 查看引用來源

甘又冇甘禪,只係我個人怕麻煩姐。偷食要時間,心機,金錢架。

哈 重點係你而家有好朋友

引用:
原帖由 doll_doll_toy 於 2014-10-4 02:08 PM 發表 查看引用來源

聽日千其唔好落雨呀~~~~(>﹏
出面好焗咁

引用:
原帖由 anthonychan 於 2014-10-4 02:11 PM 發表 查看引用來源
哈 重點係你而家有好朋友
世事無絕對,可能下一刻佢已經變左心又或者我變心呢。嘿嘿嘿~不過我想分享一則趣事。話說之前同好朋友睇戲,我Q住佢隻手既時候佢望左我一眼(因為掂到我個e cup baby).之後一直睇,我成個人挨落佢度但依然Q住佢隻手,但今次佢隻手係中間(俾左右e cup baby壓住).本來都冇野,但套戲有緊張位既時候我好大力用左右e cup baby夾住佢隻手既時候。我好朋友突然深呼吸,之後咀我(╯з╰)。
嘿嘿嘿~我係米有少少衰呀?

引用:
原帖由 kaka01 於 2014-10-4 02:15 PM 發表 查看引用來源

出面好焗咁
最多唱翻首'如果天空要下雨'(>﹏<)

引用:
原帖由 doll_doll_toy 於 2014-10-4 02:21 PM 發表 查看引用來源

世事無絕對,可能下一刻佢已經變左心又或者我變心呢。嘿嘿嘿~不過我想分享一則趣事。話說之前同好朋友睇戲,我Q住佢隻手既時候佢望左我一眼(因為掂到我個e cup baby).之後一直睇,我成個人挨落佢度但依然Q住佢隻手 ...
引人地

引用:
原帖由 anthonychan 於 2014-10-4 02:53 PM 發表 查看引用來源
引人地
我冇呀~我對住文中呢位前男友都係甘,不過佢唔受我引誘。我位好朋友深呼吸然後濕吻我,再摸我個胸既時候我真係想嗌出黎。

重點係你係男人會唔會俾我引到先~~~~?

引用:
原帖由 doll_doll_toy 於 2014-10-4 03:07 PM 發表 查看引用來源

你又無引我 我點知喎

引用:
原帖由 anthonychan 於 2014-10-4 03:31 PM 發表 查看引用來源

你又無引我 我點知喎

我驚你食左我呀~(>﹏<)

引用:
原帖由 doll_doll_toy 於 2014-10-4 03:07 PM 發表 查看引用來源

MORE:smile_47::smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆