上一頁下一頁
發新話題

[麻煩板主關po lol] DRY到爆既大學生兼職記 + 回頭草食ex + 第1個男朋友記事 lol (二)

收藏  |  訂閱
3.0k  51.6k

引用:
原帖由 krreey 於 2014-4-20 00:56 發表 查看引用來源

係架...個陣我同佢攪到差D分手佢仲要趁我上緊堂同我講喱D野.我OFFLINE吾理佢佢就不停打長途黎TUM番我先無分到...其實個陣分左就無事啦...
有時係要決斷啲架
如果唔係都係大家辛苦

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-4-20 01:01 AM 發表 查看引用來源

唔知喎lol邊個
邊個唔重要...重要既係有讚過你

引用:
原帖由 krreey 於 2014-4-20 12:58 AM 發表 查看引用來源

其實影左就影左...
無得點驚...
算啦要網上見.
應該就一早見左啦...
到依家都未見過
應該安全既...
唔好話我聽你試過驚到上網搵=0=

冇事既~ 未賤到呢個地步既=0=

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-4-20 12:48 AM 發表 查看引用來源

明既.....但..你要明白, 做佢女友一定係好慘=.= 睇佢一時又話要負責一時又要搵你仲話要私有化你..就知佢死性不改.......
佢最近先有新TERM話要私有化姐....

岩岩聽番死性不死...
其實都幾晒我以前既我聽...好到肉WO

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-4-20 01:01 AM 發表 查看引用來源

竟然未deadline就submit左.........................=0=!! 好神奇啊
人地勁麻

引用:

竟然未deadline就submit左.........................=0=!! 好神奇啊
係你長期做deadline fighter姐:smile_o11:

引用:
原帖由 12345685200 於 2014-4-20 12:50 AM 發表 查看引用來源

做咩甘傻豬丫
下次唔好啦;)

做錯過 以後吾敢啦...(扭耳仔)

引用:
原帖由 kppp888 於 2014-4-20 12:59 AM 發表 查看引用來源

但係嗰刻係開心嘅
一日三次係會攰啲
我只能夠話....佢開心啲囉應該

緊係攰啦=.= 都話我一次就夠晒XD!

引用:
原帖由 kppp888 於 2014-4-20 01:00 AM 發表 查看引用來源

咁唯有等下啦
你係咪想佢食咗你呢?!
哇, 唔好問呢啲我都未去諗既問題XD

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-4-20 12:51 AM 發表 查看引用來源

點解咁好笑XD!!!!!! sor 唔係有心笑

大概係因為相由心生, 佢愈來愈賤咪愈來愈樣衰XD!
事實係 以前仲可以叫係高大靚仔依家只係高肥吾靚仔 相由心生

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆