上一頁下一頁
發新話題

貴人事忙、賤人善忘

收藏  |  訂閱
3.0k  98.1k

引用:
原帖由 manyi28 於 2012-9-10 03:05 PM 發表 查看引用來源
各位ching,由出post到而家個pm都未停過!
想pm我嘅無問題,但係唔該唔好再用嗰啲同女友老婆性生活唔愉快嘅理由喇!
呢樣嘢係雙方嘅,一隻手掌拍唔響!
唔好將個責任推晒落人 ...
嘩卡卡!我同老婆,女朋友性生活十分愉快,正因為咁愉快,所以我想同妳分享下!

引用:
原帖由 manyi28 於 2012-9-10 03:05 PM 發表 查看引用來源各位ching,由出post到而家個pm都未停過!想pm我嘅無問題,但係唔該唔好再用嗰啲同女友老婆性生活唔愉快嘅理由喇!呢樣嘢係雙方嘅,一隻手掌拍唔響!唔好將個責任推晒落人 ...
讚丫:smile_o12:
我係成徵多,都間中有人同我講徵SP:smile_19:
果D所謂理由千篇一律真係好搞笑囉:smile_35:

引用:
原帖由 kuromikitty 於 2012-9-10 10:30 AM 發表 查看引用來源
個個男人都用下面諗野,係睇佢得唔得同有無品,你意思係唔知件事既話見佢潛水會好擔心佢?

唔係佢潛唔潛水既問題,只係我之前覺得佢老婆唔俾佢搞,佢好慘,但佢好好~
依家覺得,如果我係佢老婆,我都唔想俾佢搞,我想切左佢~

我想同妳愉快下咋

引用:
原帖由 SmileyGal 於 2012-9-10 03:06 PM 發表 查看引用來源
呢度個個都咸撚,點指兵兵咁唔難中:smile_30:

亂鳩咁點都唔好咁撚離譜吖~:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 3mid 於 2012-9-10 03:08 PM 發表 查看引用來源

嘩卡卡!我同老婆,女朋友性生活十分愉快,正因為咁愉快,所以我想同妳分享下!

oooooo......really??

人寂寞便愛幻想…………

引用:
原帖由 SmileyGal 於 2012-9-10 03:09 PM 發表 查看引用來源

有無人試過話,唔得喇!我幾廿歲人未聞過女人香,求下妳比我聞下,疹下!

係唔係依排已經冇上嫁啦個男主???

引用:
原帖由 SmileyGal 於 2012-9-10 03:09 PM 發表 查看引用來源

收到真係得啖笑囉......

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆