上一頁下一頁
發新話題

【吸血三姊妹系列之(四)閃燈下的華麗】四十四集長篇色情小說(完整版)

收藏  |  訂閱
1.6k  1.1m

‥‥‥

‥‥‥

‥‥‥

發哥.. 錯字呀
"電話給阿May,叫她晚上賣啤酒回來。"
唔係應該係買咩?

呢幾集好返好多啦..
9月幾嘅時候真係唔多想睇落去..
我好期待個ending..
btw..發哥你老婆有無做過主角呀?

支持~

引用:
原帖由 樺仔大 於 2010-11-16 08:36 PM 發表 查看引用來源
發哥.. 錯字呀
"電話給阿May,叫她晚上賣啤酒回來。"
唔係應該係買咩?

呢幾集好返好多啦..
9月幾嘅時候真係唔多想睇落去..
我好期待個ending..
btw..發哥你老婆有無做過主角呀?
哈~ 有錯字~

有時的確唔o岩睇,但唔係發哥問題,撇開講都寫得吸引

所以我集集都有追

引用:
原帖由 劉金發作品 於 2010-11-16 03:48 AM 發表 查看引用來源

係呀!特別是大結局,有一個主角的結局很悲慘,拿定紙巾擦眼淚啦!:')
很多讀者叫我手下留情!然而,情節順著人物性品的發展進移,就算是作者也不能改變的‥‥‥
特別是大結局,有一個主角的結局很悲慘,拿定紙巾擦眼淚啦!
我估會係奈兒變番做公仔 RIGHT???
前文好似有伏筆話佢隻手開始硬??

我估計奈兒最終會變回充氣娃娃:smile_13:

但宗偉同 May 可能正式變成一對

奈兒變會充氣娃娃唔覺得很悲慘

諗下有冇其他主角....:smile_13:

加油..........

奈兒 haven't any awards yet,
perhaps her boss is going to use awards to lure her to the bed.
Given up on all other things,
she could just play along as (almost) everybody else does in the industry.
Her boss probably has AIDS too!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆