上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 19

收藏  |  訂閱
2.1k  47.3k

引用:
原帖由 golftin 於 2010-6-28 10:29 AM 發表 查看引用來源

平手盤,抵買

我刀有買..高水呀2.05正:smile_o12:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-6-28 10:34 AM 發表 查看引用來源

勝之不武:smile_o04:
球,旁証刀買左德國w

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-6-28 10:38 AM 發表 查看引用來源

烏拉圭條線最好走:smile_44:
不是.應係講巴西條線最好走:smile_46:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-6-28 10:37 AM 發表 查看引用來源

勝之不武:smile_o04:
唔睇比數, 剩睇表現德國比英國好幾倍啦.

如果唔系情意結, 呢隊英格蘭早早出局都無人會可惜. :smile_o10:

成隊波球員質素高, 可惜完全無默契, 個個都系踢自己.

最可笑就系個領隊, 唔系睇位擺人, 系睇人擺位. 搞到成隊波分工不均. 完全無隊型走出黎既. :smile_o08:

引用:
原帖由 KevinPo 於 2010-6-28 11:15 AM 發表 查看引用來源

唔睇比數, 剩睇表現德國比英國好幾倍啦.

如果唔系情意結, 呢隊英格蘭早早出局都無人會可惜. :smile_o10:

成隊波球員質素高, 可惜完全無默契, 個個都系踢自己.

最可笑就系個領隊, 唔系睇位擺人, 系睇人 ...
英超同英格蘭国家隊根本是兩回事 d人成日將佢地一齊睇:smile_42:

今天冇甘忙:smile_35: 不過d人去左邊:smile_41: 快d出來:smile_38:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-6-28 11:23 AM 發表 查看引用來源
今天冇甘忙:smile_35: 不過d人去左邊:smile_41: 快d出來:smile_38:
點呀德國粉絲 :smile_15:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-6-28 11:21 AM 發表 查看引用來源

英超同英格蘭国家隊根本是兩回事 d人成日將佢地一齊睇:smile_42:
禾就想芵格欄出線,因為會對阿跟𨒂有利,對德國,難打,買左少少阿跟廷總冠

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-6-28 11:25 AM 發表 查看引用來源

點呀德國粉絲 :smile_15:
其實我鐘意阿根廷&德國...我買左佢地冠軍组合:smile_42: 但甘快就vs..真慘 不過我想阿根廷w.因我買了希古恩神射手:smile_52: 巴西搭佢刀中

引用:
原帖由 golftin 於 2010-6-28 11:27 AM 發表 查看引用來源

禾就想芵格欄出線,因為會對阿跟𨒂有利,對德國,難打,買左少少阿跟廷總冠

4倍:smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆