上一頁下一頁
發新話題

誠徵35-45歲男友 -part 2

收藏  |  訂閱
1.5k  35.1k

引用:
原帖由 hk_meow 於 2009-8-17 11:17 PM 發表 查看引用來源

我由頭到尾都話做係樓主食
你要食我就叫軍曹做嘛
都唔聽書既:smile_13: :smile_13: 罰企啦:smile_39:
即係點
樓主食就你做
我食就軍曹做?

貓貓你嚴重大細超喎 :'):')

引用:
原帖由 chefung 於 17-8-2009 23:14 發表 查看引用來源

So what's going on here?
嘩~ 7風老師~ 你出現啦
:smile_o15: :smile_o15:

引用:
原帖由 35girl 於 2009-8-17 11:07 PM 發表 查看引用來源

but he dont invite me to join yr's 住家飯 dating
唉,得番1/4條人命都要覆先......

都無話唔叫妳,只不過我應承煮,只不過唔知邊個借個廚房比我!

咁啦,先講我煮乜啦:

薯仔餅
番茄煮蛋
菜心炒牛肉
紅蘿蔔豬展湯

引用:
原帖由 藍色車厘子 於 17-8-2009 23:18 發表 查看引用來源

即係點
樓主食就你做
我食就軍曹做?

貓貓你嚴重大細超喎 :'):')
我冇大細超呀~ 有咩?:smile_o14:
你問樓主我有冇丫:smile_o06:

瞓覺~聽朝仲要返工
:smile_o07: :smile_o07:
good night 咁多位

引用:
原帖由 Kerokeroro 於 2009-8-17 11:19 PM 發表 查看引用來源

唉,得番1/4條人命都要覆先......

都無話唔叫妳,只不過我應承煮,只不過唔知邊個借個廚房比我!

咁啦,先講我煮乜啦:

薯仔餅
番茄煮蛋
菜心炒牛肉
紅蘿蔔豬展湯
好清淡咁喎,我鍾意 XD

樓主~ 記得收工之後要瞓覺呀~
再鍚下你先:smile_o09:  乖乖啦

Goodnite Meow

引用:
原帖由 35girl 於 2009-8-17 22:00 發表 查看引用來源

他堅持唔肯呀:smile_o03: :smile_o03: ,無人錫我無人肯請我食飯:smile_o03: :smile_o03: :smile_o03:
無人錫....I 錫...:smile_13:

引用:
原帖由 35girl 於 2009-8-17 23:10 發表 查看引用來源
你地都無人 叫我 join your dating , i dont join your to eat meal. i eat myself :')
You still have me.....:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆