上一頁下一頁
發新話題

始終都係回歸黑洞好 7月11,13,18,25日

收藏  |  訂閱
1.5k  38.6k

引用:
原帖由 黑洞苦主 於 2009-7-9 22:07 發表 查看引用來源
返卓佢囉18號果日......睇下佢返黎未??:smile_o11:
我都想:smile_o01: , 但係條四川妹依幾日扭緊計
要氹氹佢, 再遲d番卓乖乖女:smile_o13:

引用:
原帖由 heheahah 於 2009-7-9 22:13 發表 查看引用來源

你大鑊D!:smile_o01:
係lor係lor
點解大鑊先

我咩樹先??有咁大隻鑊??

引用:
原帖由 黑洞苦主 於 2009-7-9 10:15 PM 發表 查看引用來源
點解先??:smile_o03:
D豬妖會痴身家!!:smile_o14:

回覆 1211# 的帖子

你都話你勁ga la 咁多飯盒食......仲出去食外面d野.....路邊野食不要食呀

引用:
原帖由 heheahah 於 2009-7-9 22:18 發表 查看引用來源

D豬妖會痴身家!!:smile_o14:
才過你把口

回覆 1214# 的帖子

下次要靠你地幫手打豬妖喇......唔該咁多位師兄呀!!宵夜......緊係馬交請喇:smile_o11: :smile_o11:

引用:
原帖由 黑洞苦主 於 2009-7-9 22:19 發表 查看引用來源
你都話你勁ga la 咁多飯盒食......仲出去食外面d野.....路邊野食不要食呀
我果d飯盒, 食完都要埋單找數架
點同你果間湘菜館犀利呀
食完送多張免費餐卷仲要送埋叉燒飯tim:smile_o13:

引用:
原帖由 黑洞苦主 於 2009-7-9 10:20 PM 發表 查看引用來源
下次要靠你地幫手打豬妖喇......唔該咁多位師兄呀!!宵夜......緊係馬交請喇:smile_o11: :smile_o11:
依D緊係靠沙兄的公仔啦,
佢個樣有霸氣!!:smile_o01:

引用:
原帖由 黑洞苦主 於 2009-7-9 22:20 發表 查看引用來源
邊個羸錢咪邊個請lor:smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆