上一頁下一頁
發新話題

♡♥♡ 徵喜歡唱k朋友 30/6晚♡♥♡

收藏  |  訂閱
1.5k  33.8k

引用:
原帖由 kennybeckham 於 2009-6-23 18:37 發表 查看引用來源

:smile_14: 灰姑娘............
我媽太煩了, 公主都係啦~佢阿媽都應該會連環CALL:smile_13:

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-6-23 07:25 PM 發表 查看引用來源

我媽太煩了, 公主都係啦~佢阿媽都應該會連環CALL:smile_13:
我以為係佢男朋友連環CALL:smile_o01:

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-6-23 17:31 發表 查看引用來源

你地真係唱通頂定係唱到3~4點就走個d先
我一係就唱通頂, 一係就唔去:smile_13:
原來我怕雷,一聲響雷炸掉整個膽,
又一年過去了,雙子月倍感寂寞...
如同80年前的pooh,被人們丟來丟去沒人要,不同的是,沒有人丟我...
世界如同來時一樣,一直只有一個人
即使緣份來到,也同樣感到寂寞
到底是丟的寂寞,還是從沒有的寂寞?
寂寞的win,從來沒有win過...

bu ~ le ~ ar ~ mo .................so  funny  ar

ccww1 ~ long  time  no  see  la:smile_38:

引用:
原帖由 清純 於 2009-6-14 00:18 發表 查看引用來源
徵朋友仔出來唱下歌,男女圴可(希望活動有你心儀的人 )年齡(25-35啦無咩所謂)
support  ar................gogogo :smile_38:

等等回到來:smile_27: 又有bb啦:smile_o06:

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-6-23 05:31 PM 發表 查看引用來源

你地真係唱通頂定係唱到3~4點就走個d先
我一係就唱通頂, 一係就唔去:smile_13:
間房唔肯定通唔通到頂,因為假期前席, 佢都唔敢保証:smile_13: 仲之12:00後就好d:smile_13:

引用:
原帖由 kennybeckham 於 2009-6-23 06:39 PM 發表 查看引用來源

成事既就梗係唱到有火車先閃啦:smile_38:
天光 我打去左再問:smile_13:

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-6-23 07:25 PM 發表 查看引用來源

公主一定1-2點要走:smile_38:

引用:
原帖由 清純 於 2009-6-23 09:08 PM 發表 查看引用來源

天光 我打去左再問:smile_13:
天光............我驚成間房D人SLEEPING~~~

引用:
原帖由 H5N1抗菌素 於 2009-6-23 08:55 PM 發表 查看引用來源

support  ar................gogogo :smile_38:
你又唔黎:smile_40:有一條黑色bb:smile_14:  

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆