上一頁下一頁
發新話題

詩酒豪情 同浮一白 VIII ** 我徵友

收藏  |  訂閱
1.5k  39.3k

引用:
原帖由 devil-sweety 於 2009-7-5 22:57 發表 查看引用來源

唔好意思啊~:smile_35:  剛才係廳睇TV~
見笑啦~  隨著你的詩境而入隨心回應罷了...... 你點的每歌曲的旋律都好好聽.....:smile_40:
我已回詩了............:smile_o08:

另 ~ 妳所選歌曲也不錯啊 ~:smile_o06:

引用:
原帖由 花映雪 於 2009-7-5 10:55 PM 發表 查看引用來源
我以前有去的, 不過後來唔去了,
因為有時我受 d post 影響, 整亂我思路:smile_42:
我日日都係金融區浦得,我真係見過咩膠POST都有AR

引用:
原帖由 蘇.蘇小妹 於 2009-7-5 11:00 PM 發表 查看引用來源

都係你了解你C父多D:smile_o01: 咁大浪:smile_38: 希望佢潛到返黎啦
我都估估下AR JA,我地兩C徒先剛剛認識得,我唔係咁了解佢架

引用:
原帖由 Lazybaby 於 2009-7-5 23:05 發表 查看引用來源

我都估估下AR JA,我地兩C徒先剛剛認識得,我唔係咁了解佢架
兩師徒 ~:smile_41::smile_41:

咁要恭喜〝斯潮兄〞先喇 ~:smile_38:

引用:
原帖由 Lazybaby 於 2009-7-5 11:05 PM 發表 查看引用來源

咁你要努力D學詩,交D功課,就會了解佢多D啦

海枯石爛
地老天荒
海不會枯
石不會爛
地不會老
天不會荒

小弟獻獻醜了
大家比D意見給小弟LA~

引用:
原帖由 蘇.蘇小妹 於 2009-7-5 23:21 發表 查看引用來源

原來你同斯潮兄好熟架 ....

引用:
原帖由 蘇.蘇小妹 於 2009-7-5 11:21 PM 發表 查看引用來源

交左LA,對得工唔工整,匹唔匹配AR,比D意見LA

愛在花月夜
何時會醒來
無不醒的夢
情難度一生

在來一首

毛人比意見架

小天使OK唔OK呢
小弟已經好放膽去吟了~

上一頁下一頁
發新話題