上一頁下一頁
發新話題

徵玩得吹得的您入小妹吹水室(PART 69)

收藏  |  訂閱
1.5k  34.0k

引用:
原帖由 蕭聯油雞 於 2009-6-12 06:19 PM 發表 查看引用來源

都幾令女呀:smile_53:
....
我 唔 屬 於 令 女,
只 是 順 眼 咋 ..:smile_35: :smile_35:

引用:
原帖由 蕭聯油雞 於 2009-6-12 06:20 PM 發表 查看引用來源

咁我走先886:smile_o07:
bye bye 啦 ~~油 雞 ...:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 deckk6807 於 2009-6-12 06:22 PM 發表 查看引用來源
                                                                                                                            咁米有人陪收7點囉...哈哈!
哼 ....
咁 克 心 既 ~~~

hello小妹 :smile_15:

引用:
原帖由 MINAKO妹 於 2009-6-12 06:26 PM 發表 查看引用來源

哼 ....
咁 克 心 既 ~~~
唔係克心牙!講下姐(順眼靚女)

小妹;收工哪!886:smile_15:

引用:
原帖由 MINAKO妹 於 12-6-2009 17:51 發表 查看引用來源

哦 ~~
其 實 冇 咩 要 求 ,
只 是 做 朋 友 為 先 ..:smile_13: :smile_13:
你平時有同網友定期聚會?:smile_o06:

引用:
原帖由 MINAKO妹 於 2009-6-12 06:25 PM 發表 查看引用來源

....
我 唔 屬 於 令 女,
只 是 順 眼 咋 ..:smile_35: :smile_35:
晚安...MINAKO妹 ...其實妳樣子有啲鬼妹feel ...幾可愛ge

引用:
原帖由 笑天下人 於 2009-6-12 06:27 PM 發表 查看引用來源
hello小妹 :smile_15:
HIHI 三笑..

引用:
原帖由 deckk6807 於 2009-6-12 06:28 PM 發表 查看引用來源
                                                                                                                            唔係克心牙!講下姐(順眼靚女)
係係~~:smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆