上一頁下一頁
發新話題

真人真事~我的第一次(2 round)不會完結的結局篇 p.67#1000 29/9

收藏  |  訂閱
1.5k  400.7k

引用:
原帖由 比立斯 於 2007-9-29 02:20 PM 發表
哈哈~~~係咪琴晚睇ending~睇到~太夜訓啊~:smile_40:
唔係既.. 放假就想1日訓10~12個鐘:smile_30:

真係離開左..............咁之後你點丫..................期待丫

用左3個鍾頭..由第一集開始睇到呢到...
其實係第一頁果到....
會唔會對已死女主角有點兒不尊重....
我唔希望呢個係一個真實故事~_~

引用:
原帖由 SEN.AKIS 於 2007-9-29 01:55 PM 發表

純情小男孩你唔好心傷心lu><"
睇見你又係咁講...暈了...:smile_22:

唉~真係估唔到cindy竟然去左,樓主既傷心恐怕無人能夠理解到,暗戀左個女咁耐,只係同佢有一次正式拍拖既經驗,之後仲要以後都無機會再睇到佢,個種痛真係令人發狂

引用:
原帖由 choutjai 於 2007-9-29 04:19 PM 發表
用左3個鍾頭..由第一集開始睇到呢到...
其實係第一頁果到....
會唔會對已死女主角有點兒不尊重....
我唔希望呢個係一個真實故事~_~
用正常既眼光去睇,自然就無問題架啦,而且無個一集就無cindy出現,所以第一集係非常重要

cindy真係走左.唉,心都酸:smile_40:

引用:
原帖由 ken3052 於 2007-9-29 05:39 PM 發表
cindy真係走左.唉,心都酸:smile_40:  
e...
原來版主你一路都有睇嫁?
做乜依家先回...:smile_13:
真係丫...
係lo...cindy走左比著我已經...
個人崩潰晒...:smile_27:

樓主張相係咪就係cindy?

今晚全體讀者哭爆維港:')

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆