上一頁下一頁
發新話題

TSG - C兄交流平台

收藏  |  訂閱
1.5k  86.0k

[quote]原帖由 wck0816 於 2017-11-21 10:59 PM 發表 查看引用來源
平時去開FY 今日走去TSG試試 上的時候 上的樓梯無開 落的時候 落的樓梯無開 年紀大的兄弟小心
部長介紹幾個得閒 其中82 見照片幾得意就點
樣7成左右 身材就一般 有肉但波相對細
背按得可以 服務態度不錯 但無甚技 ... [/quote

我係碧水約#82 指數363和師兄經歷一樣。

引用:
原帖由 kevinku1985 於 2017-11-21 05:38 PM 發表 查看引用來源

我和你都係躺屍類
really? you always try to take JS's under off!

引用:
原帖由 windiw_wa 於 2017-11-22 02:26 AM 發表 查看引用來源

really? you always try to take JS's under off!
我好多報告下路都係4,不可以除底,只能伸進底褲摸井。我下路5才脫低1點底底。高指幾個技師都自動拉下一點點。:')每次去天水,我都會剪好手指甲。和技師打井都會問有無弄痛佢。每次這樣問,技師都和我訴說變態客。指甲長長,打井大大力。

我有一張帖分享了好多舊早班技師。往上找找。#20哈兒約1次 063。ha兄懂攻防066。#27大波妹,師兄和朋友指數 364。#9 師兄和朋友指數 364。#82 363。中班#61 有高指數(要再確定)。早班#13#15#38#99(暫時無資料)。如有可密我。謝。#96 指數063-064。無人試過有466。如有可出報告。

引用:
原帖由 kevinku1985 於 2017-11-22 06:54 AM 發表 查看引用來源

我好多報告下路都係4,不可以除底,只能伸進底褲摸井。我下路5才脫低1點底底。高指幾個技師都自動拉下一點點。:')每次去天水,我都會剪好手指甲。和技師打井都會問有無弄痛佢。每次這樣問,技師都和我訴說變態客。 ...
囡囡下路皮膚幼嫩,而且一日咁多個客,好易受傷。我每次去按麼前一晚都剪手指甲,去到又清洗乾淨全身,擦牙,明知有得大車嘅更會加埋漱口水.........尊重技師,做好清潔,有時見到有ching大熱天時涼都唔冲就玩衫出大廳,都覺得佢地幾過份!

引用:
原帖由 陳十二 於 2017-11-22 09:12 AM 發表 查看引用來源

囡囡下路皮膚幼嫩,而且一日咁多個客,好易受傷。我每次去按麼前一晚都剪手指甲,去到又清洗乾淨全身,擦牙,明知有得大車嘅更會加埋漱口水.........尊重技師,做好清潔,有時見到有ching大熱天時涼都唔冲就玩衫出 ...
給師兄一個讚!:smile_o12:

引用:
原帖由 kevinku1985 於 2017-11-22 09:24 AM 發表 查看引用來源

給師兄一個讚!:smile_o12:
十二少,Kevin 哥,兩位憐香惜玉當然值得嘉許,我都係以女女安全為大前題。但剪完指甲黎都唔應該第二日就去打井,事關剪完指甲係好尖,除非細心到磨蝕佢,所以長指甲或剛剪完都唔會去挖佢地,只要識得位置,外邊掃一樣可以 high 爆

引用:
原帖由 wck0816 於 2017-11-21 10:59 PM 發表 查看引用來源
平時去開FY 今日走去TSG試試 上的時候 上的樓梯無開 落的時候 落的樓梯無開 年紀大的兄弟小心
部長介紹幾個得閒 其中82 見照片幾得意就點
樣7成左右 身材就一般 有肉但波相對細
背按得可以 服務態度不錯 但無甚技 ...
哇下路指數得0, 好保守喎

引用:
原帖由 hkgals 於 2017-11-22 02:25 PM 發表 查看引用來源

哇下路指數得0, 好保守喎
少有架,唔多架

引用:
原帖由 windiw_wa 於 2017-11-21 04:50 PM 發表 查看引用來源

i visited 68 two times...i am too passive. first time 06x. second time 66x. :smile_35:
我見唔到68的照片?微信裡面好似無

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆