上一頁下一頁
發新話題

我個大肚人妻高高潮 3/4 Up

收藏  |  訂閱
3.0k  117.3k

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-23 16:14 發表 查看引用來源

慳返:smile_o07:
講笑咋, 滴水豬豬好女仔, 點會介意我整左個爛過爛gag既gag?
重情義, 又講信用, 仲會付出添; 身材又有肉地, 出得廳堂上得床; 如果未結婚, 一定要考慮下你啦!

引用:
原帖由 doubling 於 2017-3-23 04:24 PM 發表 查看引用來源

呢d賤人梗有隻係附近
師姐加油呀
謝啊師妹,呢個賤人我一向都唔手軟,所以佢都好憎我,互相憎恨。哈哈

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-23 16:27 發表 查看引用來源

我既打機=飛G喎:smile_o04:
而家已經好少打飛G啦...問你攞J相..你又唔俾..更無心機!:smile_19:

就好似你咁..都唔會日日DIY啦

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-3-23 16:20 發表 查看引用來源

但佢搞左啲麻煩出黎要我去拆
好煩
有時真係煩, 自己搞又搞唔切, 交比細搞又怕佢比屎我執...:smile_45:

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-23 04:29 PM 發表 查看引用來源

有時真係煩, 自己搞又搞唔切, 交比細搞又怕佢比屎我執...:smile_45:
我阿妹太淋善,俾佢拆我驚佢俾個賤人蝦返轉頭。呢啲時候需要個掁雞婆去頂住啲賤人

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-3-23 04:29 PM 發表 查看引用來源

謝啊師妹,呢個賤人我一向都唔手軟,所以佢都好憎我,互相憎恨。哈哈
咁至唔手軟⋯撐你

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-23 04:28 PM 發表 查看引用來源

講笑咋, 滴水豬豬好女仔, 點會介意我整左個爛過爛gag既gag?
重情義, 又講信用, 仲會付出添; 身材又有肉地, 出得廳堂上得床; 如果未結婚, 一定要考慮下你啦!
頂你:smile_o04:
你查我呀?:smile_o04:

引用:
原帖由 doubling 於 2017-3-23 04:34 PM 發表 查看引用來源

咁至唔手軟⋯撐你
多謝多謝!!

引用:
原帖由 siopang 於 2017-3-23 04:29 PM 發表 查看引用來源

而家已經好少打飛G啦...問你攞J相..你又唔俾..更無心機!:smile_19:

就好似你咁..都唔會日日DIY啦
:smile_o04:你有咩貢獻先
呢排唔會, 因為一上床就眼訓

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-23 16:35 發表 查看引用來源

頂你:smile_o04:
你查我呀?:smile_o04:
下?:smile_41:

重情義 (你之前個post), 又講信用 (貼細碼圍裙), 仲會付出添 (你之前個post); 身材又有肉地 (你自已話自已肥妹), 出得廳堂 (呢個斷估:smile_o06上得床 (識噴水喎!...:smile_o05...

對你所知係咁多啦...:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆