上一頁下一頁
發新話題

關於SL嘅資格 II P1#1, 2, 4 p72 update P133 #1986 涅槃重生嘅火鳳凰

收藏  |  訂閱
2.5k  54.3k

引用:
原帖由 gn01724229 於 2015-1-22 07:29 PM 發表 查看引用來源

因為最初永遠都話食飯...估佢唔到開邊番...如果我話要扑野,玩個時講過...佢會問返我...妳當我係咩???假狗...洩慾對象???人黎架 = ="
咁佢堅係想同你拍拖喎,

好奇點解你淨係想同佢扑野呢? 佢技巧好? 定你男友係不舉的? 因為女性多數反而enjoy拍下拖先扑野架喎

引用:
原帖由 YanD2012 於 2015-1-22 07:32 PM 發表 查看引用來源
好混亂!睇到胃都痛

唔混亂...妳地搵SL...因為正印缺少左D野....而只係我正印同我只係缺少SEX...我唔需要外求LOVE...

但係我又唔想周街搵...咪想同佢只係SEX囉...所以睇戲呢啲節目...我係想skip...

引用:
原帖由 gn01724229 於 2015-1-22 07:37 PM 發表 查看引用來源

唔混亂...妳地搵SL...因為正印缺少左D野....而只係我正印同我只係缺少SEX...我唔需要外求LOVE...

但係我又唔想周街搵...咪想同佢只係SEX囉...所以睇戲呢啲節目...我係想skip...
明晒! 欣賞你既理性同豪邁!

引用:
原帖由 pk56 於 2015-1-22 07:35 PM 發表 查看引用來源

咁佢堅係想同你拍拖喎,

好奇點解你淨係想同佢扑野呢? 佢技巧好? 定你男友係不舉的? 因為女性多數反而enjoy拍下拖先扑野架喎
佢溫柔...唔會要求過多...我男友之前係玩家...普通既sex已經係滿足唔到佢...(3P,肛交,佢以前既SP都可以滿足佢)...而佢想要既sex...我接受唔到...

因為我男友對普通性愛已經冇咩反應...扯係扯得起,不過射唔出,同埋軟得好快...我試過同男友開房,4個鐘不停UN...都係射唔到...我直情訓係床度...同佢講,我訓陣先,你慢慢...

但係...我同男友...係有愛...曾經我都問佢...冇sex...我地點算...男友係答: 我對妳唔至sex...我地仲有其他野...

引用:
原帖由 gn01724229 於 2015-1-22 07:37 PM 發表 查看引用來源

講到哩度,我終於都明白晒啦,頭先睇到我以為理解能力有問題。其實你同佢係只是為了sex,簡單一句,除了哩樣,其實no way

引用:
原帖由 gn01724229 於 2015-1-22 07:42 PM 發表 查看引用來源

佢溫柔...唔會要求過多...我男友之前係玩家...普通既sex已經係滿足唔到佢...(3P,肛交,佢以前既SP都可以滿足佢)...而佢想要既sex...我接受唔到...

因為我男友對普通性愛已經冇咩反應...扯係扯得起,不過射唔 ...
4個鐘咁誇張,唔會抽筋咩

引用:
原帖由 gn01724229 於 2015-1-22 07:42 PM 發表 查看引用來源

因為我男友對普通性愛已經冇咩反應...扯係扯得起,不過射唔 ...
你地真係一對模範既法式戀人! 互相容許大家出去搵playmate!

真係好羨慕!

引用:
原帖由 pk56 於 2015-1-22 07:41 PM 發表 查看引用來源

明晒! 欣賞你既理性同豪邁!
其實最大問題係...佢明知...我係ok juz sex...我都幾受到easy come easy go...不過我唔知佢係想搞得有氣氛啲...定係...咩啦...咁多年佢付出既野,我已經去到承受不起既程度...

我冇任何問題想問...其實只係想搵個地方呻下...

引用:
原帖由 pk56 於 2015-1-22 07:46 PM 發表 查看引用來源

你地真係一對模範既法式戀人! 互相容許大家出去搵playmate!

真係好羨慕!
Playmate okay...但係唔可以...絕對唔可以騷擾到我...同埋...唔好咁明顯...我唔理佢用咩藉口走到出去...但係...唔需要咁坦白同我講: 今日我出去同SP玩喇...咁囉~

因為佢之前未識我個時已經試過玩上身,條女話要離婚同佢一齊,簡直痴膠花...

引用:
原帖由 ~Ken~ 於 2015-1-22 07:46 PM 發表 查看引用來源

4個鐘咁誇張,唔會抽筋咩

係好痛苦...4個鐘...比人責住...仲要係咩成功感都冇...

有同男友講過,我覺得自己好失敗...佢成日都講: 我為插,射唔射到都係好小事...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆