上一頁下一頁
發新話題

和下屬的第1次 (文:1,3,14,31...; 相 7, 31,32, 56)

收藏  |  訂閱
1.6k  661.7k

引用:
原帖由 sexyboss 於 12-7-2011 21:30 發表 查看引用來源
Near 41! :smile_13:  
一D都唔似:smile_45:

引用:
原帖由 sexyboss 於 2011-7-12 04:20 PM 發表 查看引用來源
今朝又經歷咗一個震盪,我哋1X樓又回復平靜。要走嘅,已經走咗;大老細亦召咗我入房講喺呢度dept,年資最耐係我,叫我睇好手頭上嘅job and deal. 亦暗示,我可能be promot ...
看來你的感情過去都算幾痛苦,因我都算是過來人,所以都算明白你的感受.
不過都是同一句先,姊弟戀+上司下屬一起的話,有很多事情都要很小心
你們是否真的真心愛對方?還是因利益關係各自利用對方?(所謂的利益不一定是金錢,可以是安慰感情(水抱)...等等)
這的話要小心
至於對方(弟弟)的大小不一定等於可以給到你多少的性快感,有些人的比較細小,但因技術關係都可以給到很大的快感(我不是說我自己!!)
不過反正這是引區,所以最重要的都是一樣野先,就是你如何可以得到最好的高潮性快感滿足!

:smile_40: sexyboss 做好本份, 努力工作, 享受生活吧

多謝關心,其實呢年半跟他一起,基本上大家已取得共識,況且,他已經離開公司成年多,工作上大家不會有抵觸;而性方面,我成40歲人先至體驗到性高潮,就係佢比到我的;所以,我經常感恩上天給到我一個好伴侶。將來的事,冇人會知。假如我和他修成正果結婚的話,一定通知大家的。
引用:
原帖由 我恨無情 於 2011-7-12 10:02 PM 發表 查看引用來源

看來你的感情過去都算幾痛苦,因我都算是過來人,所以都算明白你的感受.
不過都是同一句先,姊弟戀+上司下屬一起的話,有很多事情都要很小心
你們是否真的真心愛對方?還是因利益關係各自利用對方?(所謂的利益不一定 ...

Thks, I will!
引用:
原帖由 manppp2004 於 2011-7-12 10:29 PM 發表 查看引用來源
:smile_40: sexyboss 做好本份, 努力工作, 享受生活吧

引用:
原帖由 sexyboss 於 2011-7-12 10:30 PM 發表 查看引用來源
多謝關心,其實呢年半跟他一起,基本上大家已取得共識,況且,他已經離開公司成年多,工作上大家不會有抵觸;而性方面,我成40歲人先至體驗到性高潮,就係佢比到我的;所以,我經常感恩上天給到我一個好伴侶。將來的 ...
仲有一事要提你的~就是你不要太大食~如果唔係的話可能會嚇到B君佢的~哈哈

在性高潮快感方面,其實是現在仲有很多男性都仲係好保守的原因,所以先比唔到你高潮:smile_40:
其實現在好多70後至80後的都已經很開始,比較少保守行為,所以你才可以得到一些你以前未試過的快感,和仲有好多不同的快感方式相信你仲未試過的

引用:
原帖由 sexyboss 於 2011-7-12 09:29 PM 發表 查看引用來源
Not I dun wanna reply, but couldn't see anything. But thks anyway. And what that song is?
http://www.youtube.com/watch?v=opqt4smCC8U
Again, because you have b

引用:
原帖由 sexyboss 於 2011-7-12 10:30 PM 發表 查看引用來源
多謝關心,其實呢年半跟他一起,基本上大家已取得共識,況且,他已經離開公司成年多,工作上大家不會有抵觸;而性方面,我成40歲人先至體驗到性高潮,就係佢比到我的;所以,我經常感恩上天給到我一個好伴侶。將來的 ...
Wait for your good result

呢排syndicated loan嗰市好旺,靚女boss應該好忙

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆