上一頁下一頁
發新話題

bye bye >3< ※● 小妹真係好鐘意 DIY ● ※ p1, 3, 11, 42 ,99

收藏  |  訂閱
2.0k  114.4k

你甘中意DIY, 有冇買蛋蛋?

引用:
原帖由 LOVEF 於 2010-10-16 12:39 PM 發表 查看引用來源

我諗冇咩可能.... :smile_30:
始終都係同男人做好

引用:
原帖由 viviyyu 於 2010-10-16 12:40 發表 查看引用來源
:smile_o11: 點止....電動玩具都有

引用:
原帖由 mikeydotnet 於 2010-10-16 12:40 PM 發表 查看引用來源

但係禽晚咁忙o既又... 其他D人比妳無視左?
我睇唔切又覆唔切呀.... :smile_o08:
惟有睇你地講故仔... 好想笑又唔笑得出聲:smile_30:

引用:
原帖由 viviyyu 於 2010-10-16 12:40 PM 發表 查看引用來源
早呀.... VIVI 師姐

冇呀... :smile_o05: 因為唔知點收埋唔俾知~~
不過呢排好想買...

引用:
原帖由 LOVEF 於 2010-10-16 12:45 PM 發表 查看引用來源

冇呀... :smile_o05: 因為唔知點收埋唔俾知~~
不過呢排好想買...
仲想玩咩sex toy?:smile_o12:

引用:
原帖由 LOVEF 於 2010-10-16 12:45 發表 查看引用來源

不過呢排好想買...
:smile_o12: 荃灣有幾間....得閒去睇下啦....haha

引用:
原帖由 yikfan 於 2010-10-16 12:40 PM 發表 查看引用來源

:smile_o11: 而家都講唔埋既...
妹妹都想要HAPPY既... DIY有D野做唔到:smile_o01:

引用:
原帖由 LOVEF 於 2010-10-16 12:47 發表 查看引用來源

妹妹都想要HAPPY既... DIY有D野做唔到:smile_o01:
:smile_o10: 仲有得教....合格...:smile_o11:

引用:
原帖由 tommyhappy 於 2010-10-16 12:46 PM 發表 查看引用來源

仲想玩咩sex toy?:smile_o12:
由淺入深啦:smile_o11:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆