上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 22

收藏  |  訂閱
2.2k  52.5k

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-23 12:06 PM 發表 查看引用來源

要搵野化痰...:smile_o11:
輝記你主場世外桃源係邊:smile_41: 正定邪

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-8-23 12:15 PM 發表 查看引用來源

輝記你主場世外桃源係邊:smile_41: 正定邪
皇崗公園果頭...正骨黎:smile_o01:係皇崗口岸搭的士過去都係廿幾蚊...:smile_o06:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-8-23 12:04 PM 發表 查看引用來源

你又話想同佢去街:smile_o04:
禾想約企出黎反下姐...:smile_o05:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-8-23 12:02 PM 發表 查看引用來源

VAN兄.早! 甘耐冇見.去左邊:smile_14:
上左廣州四五日, 做下野飲下酒同埋FAMILY DAY :smile_30:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-23 12:21 PM 發表 查看引用來源

皇崗公園果頭...正骨黎:smile_o01:係皇崗口岸搭的士過去都係廿幾蚊...:smile_o06:
冇專車:smile_41:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-8-23 12:28 PM 發表 查看引用來源

上左廣州四五日, 做下野飲下酒同埋FAMILY DAY :smile_30:
有冇睇波:smile_38:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-8-23 12:14 發表 查看引用來源

講你先...乖既就唔會咁隨便同你一齊訓啦, 當真係乖...一齊訓都七成想比你食啦, 大家唔係細路仔 :smile_o01:

到我, 我星期三玩到星期五先返深圳, 星期日朝再上過去, 星期三晚去左另一個場玩, 打比關妹點知佢話 ...
3V兄,認同你說法,如果係乖就唔會隨便跟男人睡 同得y仔睡都預咗y仔食,点知y仔唔食 太陽妺事後應該响度耻笑y仔 可能笑緊y仔唔得       你抱抱都係緊張你,好好補賞吧

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-8-23 12:30 PM 發表 查看引用來源

有冇睇波:smile_38:
星期六晚睇左車仔星期日晚睇左找咭數, 不過冇買波

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-8-23 12:29 PM 發表 查看引用來源

冇專車:smile_41:
有,,,,不過禾癈事打比企姐...自己去巧過...企門口有一大排燒野食架...巧腩正...禾次次去都係果到蝕完先上去DUP...:smile_o10:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-8-23 12:33 PM 發表 查看引用來源

星期六晚睇左車仔星期日晚睇左找咭數, 不過冇買波
車仔最後比人小返粒...慘~:smile_o03:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆