上一頁下一頁
發新話題

內地夜遊吹水地

收藏  |  訂閱
2.2k  45.9k

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-25 02:13 PM 發表 查看引用來源

禾凸...唔係講笑架...正正常常你屋企食到既野我都識煮...:smile_o05:
:smile_o01: 咁洗洗介紹份住家工過你打呀

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-25 02:14 PM 發表 查看引用來源

:smile_o01: 咁洗洗介紹份住家工過你打呀
去邊到打先?:smile_o05: 禾賣藝不賣身架....:smile_o06:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-8-25 02:11 PM 發表 查看引用來源

老青你喺邊区DO野:smile_41:
馬老交~:smile_o03:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-25 02:08 PM 發表 查看引用來源

:smile_o04: 點解唔演酒喎
貢早矛性趣喎:smile_45:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-25 02:14 PM 發表 查看引用來源

同鄉喎...禾上海出世架...:smile_o05: 問下企有冇D姐妹落左黎香港介小介小呀...:smile_o01:
企+歲去左澳州啦....英文叻過上海話:smile_o02::smile_o02:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-25 02:15 PM 發表 查看引用來源

去邊到打先?:smile_o05: 禾賣藝不賣身架....:smile_o06:
:smile_o04: 出得黎做就預咗架啦~~

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-25 02:12 PM 發表 查看引用來源

滾個湯扇啦~:smile_o01:
葱粒蛋花湯巧無呀?:smile_o01:

引用:
原帖由 pronto 於 2010-8-25 02:15 PM 發表 查看引用來源

企+歲去左澳州啦....英文叻過上海話:smile_o02::smile_o02:
禾要上海妹...企講咩話我都矛問題....問下企啦:smile_o01:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-25 02:15 PM 發表 查看引用來源

馬老交~:smile_o03:
係渦:smile_14: 5記得左

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-25 02:18 PM 發表 查看引用來源

:smile_o04: 出得黎做就預咗架啦~~
我行8,15,30架喎....得唔得先:smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆