上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 16

收藏  |  訂閱
1.6k  35.4k

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-5-13 14:31 發表 查看引用來源

kkkk你好, 早上入左黎打咭之後就去左搵機票搵酒店, 跟住又去左整電腦, 跟住走去處理工人的例牌問題 :smile_30:
真係貴人事忙
我而家問緊keith兄,我話想轉工,叫佢收留我:smile_o01:
因我份工太得閒,冇咩野做,覺得side緊時間

唉呀,果頭話冇咩做,果頭要出去tim
真係開口中

遲d傾啦咁多位師兄:smile_o07:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-5-13 12:41 PM 發表 查看引用來源

星期一....俾多隻好野你.....:smile_34: :smile_34: :smile_34:
等你隻好野啊

法興正一西人, 升左唔出價, fuck.
買輪真係好蝕, 成日俾佢食價, x@#$!

引用:
原帖由 okimg 於 2010-5-13 02:38 PM 發表

等你隻好野啊

法興正一西人, 升左唔出價, fuck.
買輪真係好蝕, 成日俾佢食價, x@#$!
法興???出晒名啦.......:smile_13: :smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 kkkk007 於 2010-5-13 02:34 PM 發表 查看引用來源

真係貴人事忙
我而家問緊keith兄,我話想轉工,叫佢收留我:smile_o01:
我以前未跟我呢個老細之前, 係蓮塘果頭長駐, 果時岩岩set緊間office係廠側邊,
set緊果時叫做忙過下, 之後請埋d囡囡返黎之後教識晒佢地野, 就勁得閒喇!!!
我都係因為得閒過頭先唔做... 學到既野始終係自己, 同埋經驗好緊要, 我支持你轉工 :smile_o12:

引用:
原帖由 kkkk007 於 2010-5-13 02:37 PM 發表 查看引用來源
唉呀,果頭話冇咩做,果頭要出去tim
真係開口中

遲d傾啦咁多位師兄:smile_o07:
出便好熱, 小心d喇 :smile_o07:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-5-13 02:31 PM 發表 查看引用來源

龍兄.....cp......請人喇......................:smile_38: :smile_38: :smile_38:
吾巧去天津賣雪梨啦,又上不到討論區,

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-5-13 02:30 PM 發表 查看引用來源

走圍飛......一個星期都有幾次國內外......開會.......吹水......:smile_34:
我而家平均兩三個月飛一星期, 我老虎都有微言 :smile_39:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-5-13 02:13 PM 發表 查看引用來源

係就死囉......D女........
我對佢地好好架,我從來冇當過佢地係妓女

引用:
原帖由 kkkk007 於 2010-5-13 02:34 PM 發表 查看引用來源

真係貴人事忙
無壓力,,糸巧工,個pay ok?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆