上一頁下一頁
發新話題

誠徵36或以上單身男士, 做朋友,伴侶或渴望建立家庭生活均可(不要sp)(part 2)

收藏  |  訂閱
1.5k  30.6k

引用:
原帖由 chefung 於 2009-8-9 05:08 PM 發表 查看引用來源

有一些人一番工就社會圈子會細
其實呢
有一些人比較內向就上網識

你就試下其他網站呢, 詳細可以問 piggy 呀 , 佢都試過好多呀
我圈子少, 再加上 現在工作穩定 和少和友人交往
工作環境無變 , 已經好難識到新朋友, 故一定要靠上網,

我有用其他網站的.........我用其他網站, 由上年年頭, 到現在 都有3個是可以察出火花, 不過期間當然, 唔止見過3個啦

不知算好唔好彩.

察出火花 意思係. 有緣份.
1個對我好好, (但沒有正式拍拖), 交往維持超過半年 他對我真的好好. 多謝他
1個做了男友(拍左幾個月拖)
1個好迷我., 對我都好好.....但我們是沒有結果的

有時都好矛盾, 好怕見完一次又一次....都失敗, 越失敗得多, 自信心會越減

引用:
原帖由 michelle227 於 2009-8-9 05:14 PM 發表 查看引用來源

我有用其他網站的.........我用其他網站, 由上年年頭, 到現在 都有3個是可以察出火花, 不過期間當然, 唔 ...
他們...什麼會沒結果呢?

是先天(即他們不是單身)或後天(唔夾)

我都好怕我遲d 識唔到女仔呀

引用:
原帖由 chefung 於 2009-8-9 05:10 PM 發表 查看引用來源

你4個都...

同工有好選擇嗎?
今年的男友係其中一個, 另外兩個係2x 歲時識的

一個係幾年前, 3x 歲時識的

和我拍拖最長的男友 都是網上識的

引用:
原帖由 michelle227 於 2009-8-9 05:14 PM 發表 查看引用來源

我有用其他網站的.........我用其他網站, 由上年年頭, 到現在 都有3個是可以察出火花, 不過期間當然, 唔 ...
good morning Miss:smile_38: :smile_38: :smile_38:
今日上乜課呢:smile_30:

引用:
原帖由 chefung 於 2009-8-9 05:10 PM 發表 查看引用來源

你4個都...

同工有好選擇嗎?
同工好難了. 歲數區位太闊, 2x 去到5x 都有, 大過我的 好多都結婚了

:smile_o08::smile_o08:

引用:
原帖由 chefung 於 2009-8-9 05:16 PM 發表 查看引用來源

他們...什麼會沒結果呢?

是先天(即他們不是單身)或後天(唔夾)

我都好怕我遲d 識唔到女仔呀
我話無結果這個人. 他是好迷戀我似的(從他的行為可見, 我未試過有這樣的男人 會為我造這些事, 講出來別人以為我是大美人 其實不是)
他對我讚不絕口 覺得我好好, 但是 他有一個和他一起多年的女友.
他喜歡了我. 後來我自己都有點跌下去.

兩個人 都跌下去了.
但又不敢再走多幾步(道德和理智上)
最後.我放棄了

引用:
原帖由 michelle227 於 2009-8-9 05:20 PM 發表 查看引用來源

我話無結果這個人. 他是好迷戀我似的(從他的行為可見, 我未試過有這樣的男人 會為我造這些事, 講出來別人以為我是大美人 其實不是)
他對我讚不絕口 覺得我好好, 但是 他有一個和他一起多年的女友.
他喜歡了我. ...
嗯, 明白
慢慢來,比較快

你是好有條件的, 在你的年紀裏
起碼我都幾欣賞你的
我要走了,加油
祝今晚一觸即中

引用:
原帖由 粗麵 於 2009-8-9 05:17 PM 發表 查看引用來源

good morning Miss:smile_38: :smile_38: :smile_38:
今日上乜課呢:smile_30:
今日休課..你可以去玩

引用:
原帖由 chefung 於 2009-8-9 05:22 PM 發表 查看引用來源

嗯, 明白
慢慢來,比較快

我要走了,加油
祝今晚一觸即中
唉. 我不是靚, 自信心越來越少.:smile_24::smile_24人最怕冇自信, 男女皆是)

引用:
原帖由 chefung 於 2009-8-9 05:22 PM 發表 查看引用來源

嗯, 明白
慢慢來,比較快

起碼我都幾欣賞你的
我要走了,加油
祝今晚一觸即中
唔會一擊即中的 我都不會有一見鐘情的事

最多 係覺得可以再keep 住做朋友的.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆