上一頁下一頁
發新話題

徵人徵友(2)~係人就入來啦

收藏  |  訂閱
1.5k  34.0k

引用:
原帖由 大小姐joyce 於 2009-7-31 01:37 發表 查看引用來源
5千太貴啦對我來講:smile_13:
:smile_o14: 唔... 咁對妳黎講得係既... :smile_o12:

引用:
原帖由 靈慾緊扣 於 2009-7-31 01:40 發表 查看引用來源

:smile_o14: 唔... 咁對妳黎講得係既... :smile_o12:
我都想我自己咁有$$$$$$$$:smile_39: :smile_42:

引用:
原帖由 大小姐joyce 於 2009-7-31 01:44 發表 查看引用來源

我都想我自己咁有$$$$$$$$:smile_39: :smile_42:
:smile_o01:  其實我覺得妳都應該幾有錢啦 (屋企)...

咁妳同屋企傾下 / 做 PART-TIME 囉 :smile_o13:

引用:
原帖由 靈慾緊扣 於 2009-7-31 01:45 發表 查看引用來源

:smile_o01:  其實我覺得妳都應該幾有錢啦 (屋企)...

咁妳同屋企傾下 / 做 PART-TIME 囉 :smile_o13:
你覺得我家有$$≠我本人有$$嫁wo:smile_13:

引用:
原帖由 大小姐joyce 於 2009-7-31 01:47 發表 查看引用來源
你覺得我家有$$≠我本人有$$嫁wo:smile_13:
:smile_o12:  所以先叫妳同妳屋企傾下囉...

或者去做 PART-TIME 啦~ :smile_o01:

引用:
原帖由 靈慾緊扣 於 2009-7-31 01:48 發表 查看引用來源

:smile_o12:  所以先叫妳同妳屋企傾下囉...

或者去做 PART-TIME 啦~ :smile_o01:
無人請~~~~

引用:
原帖由 大小姐joyce 於 2009-7-31 01:49 發表 查看引用來源
無人請~~~~
:smile_o10:  咁妳識做 D 咩呢??

嘻嘻嘻~ 妳係大小姐嘛... 我諗妳都係做唔慣 D 辛苦工囉~ :smile_o13:

引用:
原帖由 靈慾緊扣 於 2009-7-31 01:51 發表 查看引用來源

:smile_o10:  咁妳識做 D 咩呢??

嘻嘻嘻~ 妳係大小姐嘛... 我諗妳都係做唔慣 D 辛苦工囉~ :smile_o13:
唔知自己識做咩wo
我打d工都係補習既

引用:
原帖由 大小姐joyce 於 2009-7-31 01:58 發表 查看引用來源
唔知自己識做咩wo
我打d工都係補習
:smile_30:  呢樣好殺食... 響宜家呢個社會度...
妳識唔識音樂呢?? 教音樂囉~ :smile_34:

引用:
原帖由 靈慾緊扣 於 2009-7-31 02:01 發表 查看引用來源

:smile_30:  呢樣好殺食... 響宜家呢個社會度...
妳識唔識音樂呢?? 教音樂囉~ :smile_34:
唔識呀
音樂我知每個鐘最少過$150
正常幾百

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆