上一頁下一頁
發新話題

♡♥♡ 徵喜歡唱k朋友 30/6晚♡♥♡

收藏  |  訂閱
1.5k  33.8k

引用:
原帖由 kennybeckham 於 2009-6-23 12:00 AM 發表 查看引用來源

仲以為會唱通宵........諗住睇完戲先尼添:smile_o08:
唱通宵再夜d唱啦:smile_14: 就可以, 如果winnie唔去, 就10:00先唱:smile_38:

引用:
原帖由 keepun 於 2009-6-23 12:18 AM 發表 查看引用來源

我都想去,我可以飲d酒既:smile_o13:
禁大家夜d啦,我夜d收工, 諗下邊到食野 :smile_13:

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-6-23 10:27 AM 發表 查看引用來源
早晨:smile_40:
咩plan都唔重要, 飲酒果d俾多d,唔飲酒就俾少d, 唔飲酒得3個鐘咋, 一定唔早去了:smile_42:

引用:
原帖由 清純 於 2009-6-23 01:41 PM 發表 查看引用來源

咩plan都唔重要, 飲酒果d俾多d,唔飲酒就俾少d, 唔飲酒得3個鐘咋, 一定唔早去了:smile_42:
清純好:smile_o05:

引用:
原帖由 清純 於 2009-6-23 13:38 發表 查看引用來源

唱通宵再夜d唱啦:smile_14: 就可以, 如果winnie唔去, 就10:00先唱:smile_38:
點解我唔去會夜d先唱既:smile_14:

引用:
原帖由 清純 於 2009-6-23 13:41 發表 查看引用來源

你地真係唱通頂定係唱到3~4點就走個d先
我一係就唱通頂, 一係就唔去:smile_13:

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-6-22 11:42 PM 發表 查看引用來源

唔係12點先返呢~係12點前返到:smile_o03:
睇下你地玩咩plan我再決定吧, 唔抵就算了:smile_o08:
:smile_14: 灰姑娘............

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-6-23 05:31 PM 發表 查看引用來源

你地真係唱通頂定係唱到3~4點就走個d先
我一係就唱通頂, 一係就唔去:smile_13:
成事既就梗係唱到有火車先閃啦:smile_38:

D經理走晒喇:smile_o11:

回到家了:smile_o09:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆