上一頁下一頁
發新話題

♥♡徵真心鍾意小win既25~30歲男性為伴♥♡ part9

收藏  |  訂閱
1.5k  38.5k

引用:
原帖由 chan79311 於 2009-6-20 21:38 發表 查看引用來源
:smile_o13: 跑入
沖線喇:smile_o11:

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-6-20 09:27 PM 發表 查看引用來源

真的嗎:smile_o06:
清純mark低佢先, 放飛機就佢請:smile_o12:
引用:
原帖由 hinwing 於 2009-6-20 09:18 PM 發表 查看引用來源

下月啦:smile_30:
知道, 7月

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-6-20 09:28 PM 發表 查看引用來源

我要盡快轉工, 好討厭:smile_o02:
個條友仲未攪掂條數:smile_14: :smile_22:

引用:
原帖由 清純 於 2009-6-20 22:06 發表 查看引用來源

個條友仲未攪掂條數:smile_14: :smile_22:
XYZ佢, 今日仲理直氣壯話我做野慢
又唔諗下佢一個簡單既問題問左2個星期都仲未去問:smile_o02:
最後就叫我直接搵老細, 頂佢個肺, 臨走我黑Q晒面, 同我講我慢!!!

又唔見晒D腳毛...
又要我追POST...:smile_o08:

引用:
原帖由 snakycheung 於 2009-6-20 23:06 發表 查看引用來源
又唔見晒D腳毛...
又要我追POST...:smile_o08:
唔好留咁多嘛~費事你追到傻:smile_o06:

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-6-20 11:31 PM 發表 查看引用來源

有燒鵝食丫嘛~~:smile_o13:

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-6-20 10:20 PM 發表 查看引用來源

XYZ佢, 今日仲理直氣壯話我做野慢
又唔諗下佢一個簡單既問題問左2個星期都仲未去問:smile_o02:
最後就叫我直接搵老細, 頂佢個肺, 臨走我黑Q晒面, 同我講我慢!!!
佢唔出糧俾仲惡, 擺明虾你兼職:smile_22:  我贊成搵老闆,可能係老闆hold住都唔定, 我可以扮你家長, 打電話去問佢:smile_38:

引用:
原帖由 snakycheung 於 2009-6-20 11:38 PM 發表 查看引用來源

有燒鵝食丫嘛~~:smile_o13:

搵日一齊食燒鵝:smile_52: 不過唔係到到d燒鵝好食,如果有架車,車我們去深井就good啦:smile_o06:

午安:smile_o15:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆