上一頁下一頁
發新話題

【夜遊館】~徵一班鍾意傾計既男/女性朋友~(part 8)~13/6 創興打邊邊團~

收藏  |  訂閱
1.5k  31.0k

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-6-1 16:36 發表 查看引用來源
我超耐無買漫畫睇喇~~~:smile_39: :smile_39:
我都 好耐~~~~
一日左右la~~~~

引用:
原帖由 bosco 於 2009-6-1 04:39 PM 發表 查看引用來源

我地 相 愛  HA HA
:smile_o06:
甘你就乖乖地比我打多2野啦

引用:
原帖由 dikdk2002 於 1/6/2009 16:39 發表 查看引用來源
女門神報到:smile_o03:
哈哈哈....:smile_30: :smile_30: 起身喇~~:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-6-1 04:40 PM 發表 查看引用來源

我先唔做甘無聊既野.我返家炸:smile_45: :smile_45: ..我點知佢地爆房都無錢..我走上我度姐:smile_45:
超級
衰人阿重要打妳?:smile_o14:

引用:
原帖由 280200 於 2009-6-1 04:38 PM 發表 查看引用來源
唔好諗到好難~~~~
不過而家D 車價平左太多,so 都唔算多人偷車la~~~
係呀. 幸好我台車無咩平到!!!

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-6-1 04:41 PM 發表 查看引用來源
哈哈哈....:smile_30: :smile_30: 起身喇~~:smile_30: :smile_30:
係呀:smile_o03:

引用:
原帖由 kjill39 於 2009-6-1 16:41 發表 查看引用來源

好多屋邨停車埸都有架喎!!!!!
我住市區個邊超難有~~~~
個個場ge waiting list 都成十幾廿架~~~

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 1/6/2009 16:40 發表 查看引用來源

我先唔做甘無聊既野.我返家炸:smile_45: :smile_45: ..我點知佢地爆房都無錢..我走上我度姐:smile_45:
唔係咁串呀~~:smile_14: :smile_14:

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-6-1 04:40 PM 發表 查看引用來源

係條女打你定係你條ex佬打你呀?咁pk既!!~~

引用:
原帖由 dikdk2002 於 1/6/2009 16:42 發表 查看引用來源
係呀:smile_o03:
食嘢未呀~~:smile_38: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆