上一頁下一頁
發新話題

徵各方好男好女交個朋友傾下計, 有緣入黎聚聚^..^(62)

收藏  |  訂閱
1.5k  30.6k

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-5-21 01:04 AM 發表 查看引用來源

唔水緊張啦, 鍾意o既, 就會有心機學, 無問題:smile_34:
係細佬個女友先o岩, 唔係細佬

引用:
原帖由 露絲瑪利 於 2009-5-21 01:07 AM 發表

係細佬個女友先o岩, 唔係細佬
最緊要d化裝品無問題, 佢就任你化架啦

今日周圍走, 好攰呀, 瞓先啦:smile_38: :smile_38:
晚安:smile_40: :smile_43:

引用:
原帖由 lovevk 於 21/5/2009 01:06 發表 查看引用來源

好多男仔都咁講, 不過都係有女朋友喎:smile_13:
我隻衰佬咪又係只識釣魚, 咪又呃到我番黎....唔係....我呃佢先o岩:smile_34::smile_30:
有時都真係要講緣份, 識下朋友先, o岩o既, 自然會一齊
咁一齊都要啱feel 既..唔係話識就得既~

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-5-21 01:22 AM 發表
咁一齊都要啱feel 既..唔係話識就得既~
咁又係, 我都係隨便講下,
希望我身邊o既朋友都可以開開心心就好
瞓先啦, 晚安:smile_38::smile_38::smile_43:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-5-21 01:13 AM 發表 查看引用來源

最緊要d化裝品無問題, 佢就任你化架啦
梗係靚野黎啦
全部都係made in usa架
hahaha

早晨lovevk,雷電交加的清晨向你問好。兢兢業業,如霆如雷。凡事小心處理,自必安然渡過。

早晨:smile_38: vk
日日有工見都好好

早早 . 早早早 . :smile_38:

Good Morning~~~~:smile_38: :smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆