上一頁下一頁
發新話題

誠徵28-40歲0既男女朋友~you are welcome ^^[PART 10]

收藏  |  訂閱
1.5k  39.8k

引用:
原帖由 紅孩兒~ 於 14/6/2009 12:45 AM 發表 查看引用來源

為幫你找數. 加菲要漏夜工作.....唔得閒陪你傾計.:smile_43:  
咁以後小天使的生活消費就靠晒茄菲啦...... 鍚晒你...唔...啜~

引用:
原帖由 驀然回首 於 14/6/2009 06:59 AM 發表 查看引用來源
早晨小天使,微笑,昂首闊步,作深呼吸,嘴裏哼著歌兒。倘使你不會唱歌,吹吹口哨或用鼻子哼一哼也可。如此一來,你想讓自己煩惱都不可能。   
晚安啦!驀然兄~
小天使剛回來才開電腦,來不及向你問安啊~:smile_35: 想必你已安睡了吧~ 祝好夢啊~:smile_40:

引用:
原帖由 MATHES232 於 14/6/2009 12:24 PM 發表 查看引用來源

午安,小天使,daddy,大家好
晚安,蓉兒~
抱歉剛回來才知道妳中午來訪啊~  想必妳已進入甜蜜夢鄉~:smile_40:

引用:
原帖由 lovevk 於 14/6/2009 12:26 PM 發表 查看引用來源
小天使你仲未醒呀, 我就黎又去街街啦
vk:smile_o15: 唔好意思呀~
小天使十點就瞓醒左啦~:smile_o01: 因為小天使去左西貢BBQ呀~:smile_o13: 妳今天去左邊處玩呀?:smile_o06:

引用:
原帖由 devil-sweety 於 2009-6-15 01:05 AM 發表

vk:smile_o15: 唔好意思呀~
小天使十點就瞓醒左啦~:smile_o01: 因為小天使去左西貢BBQ呀~:smile_o13: 妳今天去左邊處玩呀?:smile_o06:
我差d都去bbq, 不過太熱
我地去左黃金海岸, 之後返左屋企附近食飯,
不過餐飯食得好開心, 因為好好味:smile_40:

引用:
原帖由 MATHES232 於 13/6/2009 05:39 PM 發表 查看引用來源

當然不要當玉環
這裡只說貌非凡
明皇若是心愛卿
應為嬌娥存活命:smile_39:
天使容貌屬平凡
四大美人皆薄命:smile_27:
紅顏獻媚美人計:smile_52:   
君王將相盡骨枯:smile_29:

引用:
原帖由 lovevk 於 15/6/2009 01:11 AM 發表 查看引用來源

我差d都去bbq, 不過太熱
我地去左黃金海岸, 之後返左屋企附近食飯,
不過餐飯食得好開心, 因為好好味:smile_40:
同Honey撐枱腳~食咩都咁好味啦~

引用:
原帖由 devil-sweety 於 2009-6-15 01:21 AM 發表

同Honey撐枱腳~食咩都咁好味啦~
今日個海南雞同個冬陰公都好好味
係佢帶我去食, 次次都有新驚喜

引用:
原帖由 lovevk 於 15/6/2009 01:30 AM 發表 查看引用來源

今日個海南雞同個冬陰公都好好味
係佢帶我去食, 次次都有新驚喜
一個愛妳的男人才會不斷給他所愛的女人新驚喜~
vk妳要好好珍惜身邊這男人啊~祝願妳與山哥幸福滿載~

今天玩左成日~小天使要去教教豬啦~
各位好友晚安啦~祝大家好夢啊~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆