上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
3.4k  447.9k

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-4-4 00:02 發表 查看引用來源
離婚後可能冇顧忌,玩得仲放!
一個收經一個一向都有避孕放d都冇乜顧忌

引用:
原帖由 mm28 於 2024-4-4 00:16 發表 查看引用來源

一個收經一個一向都有避孕放d都冇乜顧忌
有避孕就正啦!可以內射!😉

引用:
原帖由 mm28 於 2024-4-3 23:49 發表 查看引用來源

一定有,好多人妻畀老公以外既男人屌,平時唔敢做唔敢玩既野都會試,呢條女亦肯定係咁
人妻勾佬屌, 重要唔止一個既男人屌, , 8成係淫格,
佢地一件污, 兩件穢, 玩得放....

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-4-4 00:26 發表 查看引用來源

人妻勾佬屌, 重要唔止一個既男人屌, , 8成係淫格,
佢地一件污, 兩件穢, 玩得放....
我上面屌嗰條女,絕對係平凡溫純人妻feel,冇人知道佢其實瞞住個老公偷食,外面有條佬,可能已經搞咗成年
據我所知佢嗰個所謂男朋友係未結婚嘅,遇到我之後就扮自己未結婚同男朋友分開咗,其實真正想試下畀個人夫屌嘅滋味
呢個女人第一次同我屌,已經話畀我聽佢有避孕可以中出(因為佢老公要佢避孕呀嘛)射完佢第一鑊佢仲要撩起我屌佢射佢第二鑊,仲同我講咁大個女都未試過咁短時間畀男人屌兩鑊,佢好high好滿足
無論係佢嘅淫蕩對話同表現,根本同佢外貌係兩個人,表面上好賢良淑德實際上又淫人又大食

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-4-4 00:21 發表 查看引用來源
有避孕就正啦!可以內射!😉
我差唔多次次都內射紅顏,同家姐果兩次都係射入去

引用:
原帖由 mm28 於 2024-4-4 01:24 發表 查看引用來源

我上面屌嗰條女,絕對係平凡溫純人妻feel,冇人知道佢其實瞞住個老公偷食,外面有條佬,可能已經搞咗成年
據我所知佢嗰個所謂男朋友係未結婚嘅,遇到我之後就扮自己未結婚同男朋友分開咗,其實真正想試下畀個人夫屌嘅滋味
...
嗰條女,真人妻綠茶婊

不過, 呢種都係好屌好食無手尾, 正

引用:
原帖由 mm28 於 2024-4-4 01:26 發表 查看引用來源

正呀!😬

引用:
原帖由 mm28 於 2024-4-3 20:32 發表 查看引用來源

反而又唔覺得佢好少做喎,我覺得佢係同老公性生活唔愉快出去做個偷食人妻,同佢之前個男朋友經常偷食扑嘢,分咗手之後覺得空虛需要,遇上我覺得畀個人夫屌好刺激
因為我第一次同佢屌,嗰種熟練嘅性技巧同淫蕩嘅表現絕對 ...
等你呀師兄。。。等你💪🏾😂

引用:
原帖由 mm28 於 2024-4-4 01:24 發表 查看引用來源

...
哩啲女人正呀又淫、又大咬😍😍😍

引用:
原帖由 mm28 於 2024-4-4 01:26 發表 查看引用來源

師兄,邊夠你玩,獲獲都內射咁滯👍🏾💪🏾😆

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆