上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#19 -- Let's Dance Little Stranger (Update P29,70,116)

收藏  |  訂閱
3.0k  41.1k

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-11-10 01:22 PM 發表 查看引用來源

自己整咪抵食囉!
我老豆會煲埋羊肉湯俾我地飲

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2017-11-10 15:21 發表 查看引用來源

其實我想問吓大家,我都怕幅射,如果真係要去日本的話,邊渡會較為安全?
九州好地方

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-11-10 01:23 PM 發表 查看引用來源

無緊要啦!攰完之後有美好回憶啊!
我上次既美好回憶,用左一星期黎抖.,HAHA.....
當然我好明白,當小朋友大左,唔需要再照顧時,又會好掛住而家呢個時候.
所以我有時見到D手抱BB,都會諗:時間又過得真係好快好快~~~~

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-11-10 01:38 PM 發表 查看引用來源

自己房同公眾都試過
但公眾既就混浴無試過
野戰,我估唔會剝晒卦⋯:smile_40: 但我未試過:smile_13:
師妹係講自己房同公眾混浴都試過曳,係嗎?
其實水度暖,水外凍,得唔得既呢??HAHA.....
我堅未試過.:smile_14::smile_14:

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2017-11-10 03:27 PM 發表 查看引用來源

點煲㗎!難嗎?咁啲羊腩喺邊渡買㗎?忽然做咗問題少婦添,哈哈
其實係要炆下先架嘛?sorry我唔識,我只負責食.
煮中菜我覺得真係要好有技巧同耐性.

引用:
原帖由 森杉谷 於 2017-11-10 03:54 PM 發表 查看引用來源

九州好地方
我想問九州又有咩好玩呢?
我對上果次去,超過10年前......HAHA.:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2017-11-10 15:27 發表 查看引用來源

點煲㗎!難嗎?咁啲羊腩喺邊渡買㗎?忽然做咗問題少婦添,哈哈
唔難⋯⋯加冰糖炆,古法用蔗去炆(快淋)
黑草羊腩有軟骨更正
要熄火焗下入味快淋

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2017-11-10 03:29 PM 發表 查看引用來源

連sam師兄都識整羊腩煲㗎?
我咁大個人都未食過呢,唔知有無人可以整俾我食呢?
我本身都唔好羊腩架,但食左一次之後都上左癮!哈哈

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-11-10 16:12 發表 查看引用來源

我想問九州又有咩好玩呢?
我對上果次去,超過10年前......HAHA.:smile_30::smile_30:
𨳊遊九州

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-11-10 04:08 PM 發表 查看引用來源

師妹係講自己房同公眾混浴都試過曳,係嗎?
其實水度暖,水外凍,得唔得既呢??HAHA.....
我堅未試過.:smile_14::smile_14:
你明我家大爺,新奇刺激一定

無佢份

我話試佢話唔好

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆